vältetttält.se

Yaaaay nu kommer det riktiga inlägget om skoooogen! För där har jag varit! Där var jag med euphoriagruppen och det är alltså Marie, Plockahontas, Karl och Jeanette. Och jag, obviously. Jag och de två förstnämnda inledde med att lyssna på tove lo och vara på coop jättelänge. Alltså jättelänge! Det där hände inte samtidigt for the record. Marie började också med en av våra favoritfraser: "sen ska jag knäcka en öl!" på breeed skånska. Så, så ofta sa vi det sen. När vi äntligen (!) kom ut därifrån tog vi oss till Snogeholm, där vi efter några kohagar och sånt hittade en bra plats att bo på.
 
Då var det dags att sätta upp tält, fixa eld, laga mat och såklart knäcka öl. Till och med jag drack "äckelöl", åtminstone en, so I win. Problemet var ju bara att det var mörkt samt regnade. Men! Rubriken kom till under allt detta. Det ska uttalas på småländska och alltså...det blev bara roligare. Vi la till ur mycket som helst och jag vet inte när jag skrattade så här mycket senast. Kanske aldrig? Det borde ha slutat vara roligt, men det gjorde verkligen aldrig det. Vi fick hursomhelst upp tältfanskapen och Plockahontas fick äntligen göra upp eld. Jag vet inte om jag har sett någon så nöjd med sitt liv. Men det blev en eld, så det är väl bra, och det lagades god mat på den. Vad hände mer på kvällen, ens? Jag minns bara mycket flängande omkring för alla. Och jag fick äntligen min euphoria-parfym-present! Yay!
 
Igår gjorde vi vårt bästa för att vakna. Och med "vi" menar jag jag och Plockahontas, för de andra vaknade väldigt mycket. Vi var mer svårövertalade av verkligheten. När den slutligen vann stapplade vi ut (no, seriously) och åkte till Sjöbo för att handla cola och annat väldigt väldigt viktigt. Tack, Sjöbo, vi har haft vårt moment nu. We are done, but it was good while it lasted. Okay detta blev creepy nu. Vi åkte "hem" och åt frukost/lunch, solade och mådde väldigt bra. Skogen var vacker och sånt. Till slut kom en man och bara "här får ni inte vaaa!" (på ett väldigt fint sätt), så vi flyttade till en "riktig" campingplats. Som jag är ett fan av, for the record. När vi väl satt upp tält igen åkte vi och badade. Jag hade inte tänkt det, men yoloade och hoppade i sjönn ändå. Och alltså. Sånt gör inte jag. Lite panik hände, men hallå livin on the edge osv. Det var fint, ändå. På kvällen grillade vi korv och marsmallows och vitlöksbröd och allt möjligt, sjöng många fina sånger (vilket vi såklart alltid gjorde) och mådde bra vid elden. Det var en ännu finare eld, förstod jag det som. Alla var väldigt trötta, men det får man vara. Ändå sov alla utom jag jättedåligt. Märkligt på ett sätt.
 
Idag var det lättare att vakna. Vi hörde en Harlem shake-fågel (no really), men började sen dagen med att lyssna på slipknot. Hej jag har saknat metalmusik för det är så sött. Man vill ju bara krama dem. Vi åt frukost eller vad man nu ska säga, packade ihop och tog oss hem. Vad är det här för en seriöst tråkig "rapport" ens? Jag kommer inte ihåg något roligt som hände alls? Jag är helt slut, det kan vara det. Ni får väldigt gärna kommentera med era favorit-moments, euphoriamänniskor, så lägger jag till dem sen. Men nära jag kom hem fick jag nuggets, pommes och milkshake. Jag tror inte ni förstod min lycka, för jag är så dålig på att äta när jag är borta. Oklart varför, faktiskt. Nu måste jag på rkitkgt sova. God natt osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0