Juni

För det här inlägget kan väl inte ha någon annan rubrik, kände jag. Det är liksom...det som är grejen med idag. På ett väldigt bra sätt, för det har varit än väldigt bra dag.
 
Den började med att jag vaknade och var orimligt pepp på livet. Eller ja kanske inte direkt när jag vaknade men ändå. Jag åkte efter någon timme till stan för att träffa min lss-handläggare, vilket väl var trevligt osv. Mest var det märkligt för jag inser mer och mer att jag inte har någon aning om vad lss ens är. Men ja. Sen hämtade Agnes mig där och vi gick omkring i stan och var glada åt livet. Vi åt lunch på stadsbiblioteket och var djupa och sånt vi är. Agnes lyckas konstant säga grejer som får mig att tänka "ja, just det, exakt så är ju livet!" Därför är hon Amazing. På tal om Amazing träffade jag sen Maria! Sjukt länge sen, var det. Vi satt på mormors (för var annars liksom) och pratade om allt som hänt i våra liv och vad som var intressant i våra livshistorier. Eller vad man ska säga. Hon flätade mitt hår (it's prettyyy for your information) och var exakt lika awesome som Maria är jämt. Efter detta åkte jag direkt på lägenhetsvisning. De tskulle vara två, men vi fuckade up, så det blev bara en. Men den var fiiin! Och säkerligen blir den dyr också. Men ja vi får se hur jag gör, för det kommer nya heeeela tiden. De bara dyker upp helt från ingenstans.
 
Ikväll har jag först pratat med Hannah (länge sen!) och sen var det äntligen dags för dagens höjdpunkt. Florence! Hennes nya album kom alltså ut idag, och alltså...aaalltsåå...Florence. Jag är väl inte helt blown away av alla låtar, men det är ändå så fint och så fantastiskt och jag älskar henne like you have no idea. Jag vill avsluta med att jag har sjungit refrängen på min nya låt för både Agnes och Maria, och båda tyckte om den. Jag är så glad över den! Den och alla andra nya låtar, men ändå! Glad juni osv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0