This just got personal!

Blue: All alone in the rush age. Att jag inte tänkte på det sambandet ens!
 
Oj vad sent det är! Men jag fick lite sånhär legendarisk nattlig inspiration, så det är därför. Det är ju ingen ursäkt till varför jag inte kunde ha bloggat typ mitt på dagen...men ändå!
 
Alltså jag var så trött igår. Jag kunde i princip inte prata. Ändå åkte jag till Osby och träffade Robert. Den första timmen var jag väl inte så överdrivet social, men sen kom vi in i spännande samtal om sociala gränser och väldigt små världar. Sen såg vi melodifestivalen (alltså det här med att jag inte ska titta på det går ju jättedåligt?) och jag tog ut all min ilska på samtliga (nästan åtminstone) finalister. Jag nådde min peak under Eriks låt, när han sa "hey!" i en så dålig låt. Rubriken är därifrån. Sen hade jag en vendetta mot honom hela kvällen. Också att han inte hade någon vissling i år? Hallå det är ditt trademark? Sen skällde jag väl mest på Jessica för att hon är en oerhört själlös artist och utropade förvånat när snabbreprisen började "är ni ens med fortfarande? Jag trodde ni hade blivit utröstade redan innan röstningen?" om de två första bidragen. Jag och Robert analyserade också Katarina Everlöv (som läser låtarnas namn! Yaaay!) och vad hon verkade tycka utifrån hur hon uttalade låtnamnen. Robert kommenterade jurrygrupperna (man stavar inte så tror jag men alltså google är inte min kompis och klockan är snart två) med saker som "french is nice." Han hade över lag en tendens att kontra mina långa rants med korta, ofta enstaviga, men träffsäkra sanningar. Sån är han. Det var hur som helst mycket trevligt!
 
Idag (igår) repade Jane Bond. Vi spelade siffran (som vi kommer spela på vårt gig för att promotion samt kul) och det blev jättemycket systerfågel. Försök för övrigt säga "sista systerfågeln" tre gånger snabbt. Jag kan inte ens en, märkte jag...oklart varför. Sen testade vi lite Paramore i en märklig countryversion (inte alls så konstigt som det låter utan ganska rimligt i sammanhanget) och gitarrist-Carin var the Queen som vanligt! Och nu måste jag sova innan det blir ännu mer kaossent!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0