Varför det faktiskt på riktigt är synd om mig idag (och varför det eventuellt är mitt fel)

1) När jag skulle äta lunch var jag jättehungrig! Det berodde på att jag inte hade ätit någon frukost, men ändå. Så jag gick ut och värmde en matlåda. "Det här var en lätt matlåda", tänkte jag, men kollade och det såg ju matigt ut. Men när jag hade värmt maten, satt mig vid mitt bord och börjat äta insåg jag att det enbart fanns pasta i den! Kycklingen låg tydligen i en annan låda. vem gör ens så? Så jag fick ta lite kyckling ur den och värma, och sen äta upp all den värmda pastan eftersom den i princip blivit stekt. Ganska gott med stekt pasta om ni undrade, men något märkligt.
2) När jag åkte till sånglektionen beslutade jag mig för att inte ha jacka på mig. Det är vååår, tänkte jag, och jag ska ju ändå inte vara ute. ...Eller skulle jag det? Först får jag taxin 20 minuter senare än jag ville ha, men det var ju inte så farligt. Men! Den var då en timme försenad. Så jag stod på riktigt ute i ca 80 min utan jacka. Det var...hur ska vi säga...kallt. Alltså jag fick ont i armarna av kyla. What. Satt och skakade i taxin, basically. Tack färdtjänst jag funderar på att sluta vara er främsta försvarare i allt.
 
Det var mest det. Men det var faktiskt sorgligt. Det ville jag att ni skulle veta innan jag går och lägger mig idag faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0