Allt blir fan enklare med en flaska vin här i livet

Hej ni!
Det har varit valborg och en stockholmshelg på det. Den förstnämnda började jag hos Marie med henne och Plockahontas. Vi åt paj och minipizzor och både jag och Marie var jätteöverpeppade (åtminstone efter ett tag). Vi sjöng fina låtar och hade bra liv. Sen åkte vi till Ribersborg (stavas det ens så?) för att valborga. Där mötte vi Pamela (yay!) och vi satt på en filt, åt av min kladdkaka och pratade engelska. Jag var "feisty", som Pamela uttryckte det, med andra ord extra otrevlig och sarkastisk på ett (förhoppningsvis) underhållande sätt. Jag och Plockahontas tittade på elden och sen såg vi ett charmigt litet band. Vi blev dock utslängda ur teltet, mest på grund av Karls kompis (just det, Karl kom också dit), som jag konsekvent refererade till som "drunk boy" (för att kalla folk vid deras namn är inte min grej). Han och jag hade mycket märkliga samtal. Har jag för mig. Plockahontas körde alla hem (för han är fantastisk så ni vet) och vi lyssnade på Paris i bilen och allt var fint. Väldigt bra kväll.
 
Dagen efter åkte jag till Stockholm för att fira Onna! Tågrresan var ganska hemskt, med en massa random ångest, men när jag kom dit mådde jag bra och vi hade en jättemysig pyamasfest. Vi är i detta fall jag, Onna, Sara (ny bekantskap och mycket bra), Rakel, Jennifer och Linnea. Vi åt paj och kladdkaka (ja...jag vet...), lyssnade på Onnas fina spellista till kvällen och pratade om verkligen allt möjligt. Vi gick också på en promenad och jag och Rakel bondade över en massa saker. Vi hade aldrig riktigt pratat med henne, så det var väldigt trevligt och nytt. "Nytt" är det finaste man kan säga om ett samtal, tror jag.
 
I lördags åt vi pannkaksfrukost (tack, Linnea) och sen spenderade jag och Onna dagen med att chilla med livet. Vi pratade med hennes pappa om husbilar och andra märkliga grejer och ja hade glapp i hjärnan vilket gjorde att jag sa en massa grejer som jag inte hade tänkt igenom...till exempel rubriken. Men ändå sant! (Njä.) Vi hade högläsning ur mio min mio (jättemysigt) och lyssnade på musik och pratade ibland om saker. Onna är nog den enda jag känner som jag kan vara tyst med, tror jag.
 
Igår skulle jag egentligen träffa Hanna, men det blev inte av, så jag följde med Onna till Sara istället. Dit kom också Jennifer och vi hade sagostund. Det är tydligen något de ofta har. Vi åt tårta (som var jättegod) och läste saga och pratade om livet. Det var ett väldigt bra avslut på resan. och nu är jag hemma och sånt. Yay osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0