På en skala från 1 till 10...

Hej osv!
Nu har jag varit på spa. Det var en ny grej. Eller jag var ju på spa i Växjö, men nu var jag på spa "på riktigt." Där var jag med min familj och det var en bra grej tycker jag. Vi började med våra obligatoriska behandlingar och jag fick ansikts- och skalpmassage. Bra, tänkte jag. Jag hade dock inte tänkt på att det ingick att få en massa kräm i ansiktet. Jag är inte ett fan av kräm i mitt ansikte for the record. Men det gick bra och själva massage-delen var ändå bra, so I win. Speciellt som vi sen åt afternoon tea och då speciellt choklad-donuts. Bästa som hänt ändå. Eller nä. Donuts är ju omöjligt det bästa som hänt. Men ändå!
 
Vi tittade runt i spa-delen ett tag, badade och sånt man gör. Oj, konstig mening. Syster och mamma gjorde märkliga poser som "den sovande pingvinen" och annat rimligt. Sen drack vi vårt gratis bubbel och tittade på tv och sånt innan vi åt vår fancy middag. Där fanns en väldigt duktig pianobar-tjej och jag blev ofta glad över vad hon spelade, så det gjorde kvällen extra bra. Vi såg sen "this means war", en film jag först var djupt emot men sen helt för, och sen sov vi. Eller snarare pratade jag och syster om skalor. På smålänska. Jättelänge. Det var en mycket trevlig grej.
 
Idag har jag inte gjort så mycket egentligen. Vi åt hotellfrukost och sen chillade jag medans de andra tränade eller fick behandling. Vi åkte och kollade på växthus och grejer och åt lunch i Ängelholm. Där ska man ju vara ibland uppenbarligen. Snart ska jag iväg igen. Men först lite kryptiskt mush för vad skulle ni egentligen göra utan kryptiskt mush:
Jag har tappat alla mina filter, all min självdistans och all min stolthet. Jag vet inte vad jag håller på med alls. Det är så mycket jag borde oroa mig för och jag glömmer hälften. Jag vet inte mycket fortfarande men jag vet att jag inte kan tänka, inte kan komunicera, inte kan bete mig som folk. Jag kommer vara bästa sällskapet ikväll. God natt och sånt fina människor som ändå läser denna märkliga blogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0