an antisocial pesimist but usually I don't mess with this

inte för att den rubriken hade med inlägget att göra men jag tycker om låten så det är inte mer med det. Jag tycker också om den här dagen, men jag tror bestämt att den gör sig bäst i listform. Detta har hänt idag:
-Vaknade med en obehaglig känsla. Tänk om tystnad någonsin kan sluta betyda varningsklockor och ångestklumpar. Tänk om. (Alltså inte som i vanlig tystnad. Det var mer specifikt men ja skitsamma.)
-Jag trodde att min dator hade gått sönder men jag hade bara inte kopplat in den. Det är inte ofta jag känner mig riktigt så korkad.
-Jag hade en lååång föreläsning. Eller...den var lika lång som vanligt men den kändes lång. Den var bra och så men alltså vad är den här kursen ens
-Färdtjänst svarade direkt, bokade de tider jag ville ha och kom i tid båda resorna. What just happened I am not prepared for this.
-Jag var hos Sofia och började på en ny låt. Den kommer att bli rytmisk och slagverkig och kanske gitarrig och kanske typ bra.
-Låten handlar om sniglar. Eller. Sniglar nämns. Detta gör mig väldigt lycklig för jag älskar sniglar were yall aware.
-Jag tror att jag har gått över gränsen och blivit oironiskt pretentiös. Det är nog ett problem?
-Sen var jag så peppad att jag var tvungen att träna. Märklig grej men jag uppskattade det.
-åt middag med familjen och de var märkligare än vanligt. Syster berättade intressant fakta (tyckte hon) och jag "förklarade påsken".
-Nu börjar klockan närma sig mycket och det är väl bra tror jag. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0