Ett helt vanligt listinlägg

-För första gången i mitt liv blandar jag konsekvent ihop dagar. Allt flyter ihop och jag tror (tror) att det är positivt.
-Det är kallt i min lägenhet were yall aware. Jag glömmer ofta bort det, men idag påminns jag. Värme önskas tack.
-Ibland inser jag hur ohållbar min livssituation faktiskt är. Med mat osv menar jag. Sen förtränger jag det igen.
-Idag satt jag och tänkte på att jag är väldigt nöjd med andra delar av mitt liv, och att jag inte saknar saker jag trodde att jag skulle sakna mer i det här "skedet" av allt eller hur jag ska säga. Sen började jag tänka på vad det är för saker egentligen. och nu är jag osäker. Fast jag tror jag håller med min första tanke. Tror. (Mycket troende idag. Get away from me, bible!)
-Idag köpte jag den första mjölken sen jag flyttade hit. Det är ganska insane.
-På tal om det, typ: Jag har bott här i tre månader imorgon. Lägenheten I love you so much. (Fast bli varmare. Åtminstone när jag är själv. När jag inte är det kan du bli kallare. kan du ordna det?)
-Jag har börjat med textanalys i skolan och har Agnes mamma som lärare. This is confusing to me men hon är mycket bra hittills (det krävs kanske inte så mycket på introduktion men ändå).
-OBS: Vi hade grammatik med Gunlög (jag vet!) och analys med Anna. Jag tror att det alliterativa är med flit.
-Inatt drömde jag att jag åkte en livsfarlig hiss upp till fjärde våningen, men den fortsatte upp till femte våningen och vi höll på att dö av hur dramatisk den var (vi=jag och okända folk). Sen när jag kom till skolan skulle vi åka hiss...till fjärde våningen...
-Jag drömde också att vi skulle ha euphoriafest i lägenheten (vilket vi borde ha!), fast med gymnasieklasskamrater (not in a good way) och väldigt oattraktiva gitarrister (det behövde väl jämnas ut).
-Det var allt för idag. Jag hade egentligen ingenting att säga så jag är ganska stolt. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0