slaktad av en bebis

Hej och sånt!
Igår träffade jag först min familj. Vi var på Erikshjälpen i en miljon år (en miljon ååår!) innan vi åkte hem, åt chokladtårta (värt de miljoner åren för den var jättegoood) och umgicks. Det var trevligt även om alla var obsessed av julsaker. Typ tomtar och sånt. Jag måste tydligen också ha tomtar. Och ljus och allt vad det var jag skulle ha. Mycket viktigt, säger de.
 
Sen åkte jag genom snöovädret för att träffa euphoriaaaaa! Eller nästan hela euphoria, för Jeanette var inte där, men ändå! Vi bakade pizza och min kofta blev anfallen av krossade tomater. Den var inte ett jättestort fan av det, men håret klarade sig so I was fine with it. Karl gjorde pizzan i formen av en flygande gris (sa han), så allt var som det skulle. Vi åt sagda pizza och sen dansade vi mycket till 90-talsmusik (Plockahontas och jag turades om att påminna varandra om hur gamla/unga vi var då och sen få panik över det) och Rammstein. Jag och Marie hade också ett efterlängtat ireplaceable-moment när de andra pratade dirigering och var ointressanta. Rubriken...hade något sammanhang men jag tyckte mest att det borde vara ett metalband. Vilket ju är helt sant.
 
Sen trotsade jag och Plockahontas vägkaoset och åkte hem. (Vet ni jag höll nästan på att skriva hans riktiga namn där. Borde jag börja med det?) Jag var så fucking kall att jag knappt kunde tänka, men jag lyckades till slut värma upp mig och somna. Först fick jag dock instruktionen "you can't grind chocolate cake." Jag skulle göra lemonad av den, tydligen? Jag vet inte vad han pratar om hälften av tiden. Men han är söt så han får godkänt ändå. Sov gjorde jag hursomhelst, om än mycket oroligt. Hann drömma väldigt obehagliga historier, omskrivningar av sånger (som jag kom ihåg när jag vaknade men nu är det något oklart) och annat kaos och vakna väldigt många gånger. Så jag är trött idag. han stannade här för en sedvanligt jättelång morgon och vi pratade då om våra outcast-tider, hur ofta vi är på systembolaget och en massa annat extremt patetiskt vilket är ganska Lovely tycker jag.
 
Sen dess har jag mest suttit och stirrat ut i luften. Mitt enda produktiva var att prata med Linus. Där förklarade jag mina känslor i en lång och förvirrad skogsmetafor, som han försökte förstå vilket gör honom ganska awesome. Men alltså. Jag måste sova nu. Ska bara publicera kryptiskt mush först. God natt fina människor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0