rock n roll and no respect

Hej igen!
Vilken tur att det hann byta dag nu, annars hade jag ju haft två riktiga inlägg på samma dag. Det händer inte ofta nu för tiden. Men vilken bra dag det blev idag ändå! Jag och mamma åkte återigen in till Malmö live, för en låtskrivarworkshop med Cecilia Nordlund. Fast först hände följande saker. 1) Denna dialog:
-Här kommer en kille med gitarr och konstiga kläder.
-Då är vi i rätt sällskap tycker jag.
-Vi har ju inga konstiga kläder?
-Jo. På insidan.
(Roligt enligt mamma?)
och 2) att jag köpte fika och de hade läsk fast undangömt för "vi visar bara våra ekologiska varor." Alltså what the fuck? Om de bara hade haft sin ekologiska lemonad, sure thing. Men att ha köpt in storföretagsläsk (ja vi pratar alltså pepsi och inte typ nygårdaläsk eller nåt) men gömma undan den för att se bättre ut? Fuuuck that, säger jag.
 
Men workshopen var Lovely! Vi fick en text att skriva melodi till (se: Rubriken) och det gjorde jag och mamma tillsammans med en underbar engelsman och en annan random tjej. Den blev...intressant. Jag kan liksom inte bestämma mig för om jag vill spela den för alla eller aldrig för någon. Vi får väl se. Vi flödesskrev också en del och det är ju det bästa alltså. Det kanske blir en låt av det, vem vet.
 
Sen gick vi till ett annat rum och tvserie-quiz. Då hade även resten av familjen anslutit sig. Första frågan handlade om Gilmore Girls, så då kunde jag ju allt obviously, men sen satt jag mest och såg dum ut och drack engelsk cider. Om den faktiskt var från England vet jag inte men den smakade som det. Det enda andra jag kunde handlade om Britney Spears. Vem är jag ens. Men det var trevligt ändå.
 
Efter tågåkande och hetsigt ätande av nuggets var vi framme vid dagens sista etapp, Anders Jansson-show. A.K.A Katjas man. Jag blev ganska besatt av det där, för han pratade om sin fru en del och jag tänkte bara "OMG Katjaaaa! Jag har hennes soffa och grejer ju!" Kan också bero på att jag var så fucking trött att jag knappt kunde hålla mig vaken. Men pappa blev utsedd till frivillig och fick därmed dansa. Det var kul osv men ja trött som sagt. Jag ska nu sova i en miljard år och inte ha obehagliga kaosdrömmar snällaaa. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0