spektakulära saker händer nästan jämt

Hej och sånt!

Jaha, ännu ett blogginlägg skrivet mitt i natten. Shocker. Men vilken helg detta är, ändå. Eller gårdagen (som i lördag) åtminstone. För då spelade Jane Bond på kulturnatten! Det var helt magiskt, for real. Vi hade en loge (no really) och drack förvin som Carin hade med sig. Ljudet var fakking fenomenalt (när händer ens det?) och vi var tightare än någonsin. Jag tog min snyggaste ton som jag någonsin har tagit. Eller det kanske är att ta i men det tycker jag inte att vi ska bry oss om. Den var snygg i alla fall. Och det kom en massa folk! Sjukaste som hänt. Och vi spelade vår nya låt (age, heter den och är skriven av yours truly) och den uppskattades! Yaaaay!

 

Efter giget åt vi etiopisk mat, som inte var särskilt god alls, för att sen ta oss hem till mig för bandfest. Det blev många flaskor vin och ännu fler seriösa samtal. De är bra, mina bandkompisar. ”Vi är fem personer. Det blir 20 % var. Men du, Emma, du är 40 %!” söta. Vi behandlade djupa saker men också namn på barn, inspelningsmöjligheter och annat vesentligt här i livet. Fin kväll efter fin dag.

 

Idag har handlat om att jag skulle få cola. Jag skrev det på twitter och tydligen läser alla min twitter (va varför?) så det blev mycket kring denna cola. Jag åkte till mina föräldrar och drack av deras. Då ringde mormor och undrade var jag var, för hon hade kört till mig med cola. Minst tre andra människor reagerade på detta utan att faktiskt göra något (vilket ju är mer rimligt). Söta, är vad folk är. Så det är den här dagen. Den borde vara slut nu tror jag. Så. God natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0