Ta det inte personligt, fast det är nog det

Hej ni!
Rubrik signerad: Linus. Kontext: oklar som alltid.
 
Nu är det såhär att jag är trött, så jag ska bara skriva vad som hänt. Provar att skriva direkt i inlägget nu och ser om den fortfarande klipper bokstäver. Så i vet om det ser crazy ut. Detta har hänt:
-Mamma och pappa var här igår (söndag) för att laga mat, sätta upp tavlor och handla. Vi köpte crazy sorters läsk (för jag behövde ju mer läsk i mitt liv alltså va) och min lägenhet ser pretty ut med mina viktiga tavlor. Ska nu bara köpa min Florence-planch samt komma på ett foto att ha i köket. Svårt med foton tycker jag.
-Hade ett nattligt samtal med Plockahontas om märkliga Taylor Swift-liknelser, vilka jag helt förkastade. Som ja ofta gör.
-Idag skrev jag ett tal på lektionen, som jag sen höll. Jag fick höra att det var genomtänkt. Eh...ok...då vet jag. Fick också höra att jag var ärlig i mina tal. blir så glad när folk säger just det om mig. Vill ju alltid vara ärlig och uppfattas så.
-Sen kom syster hit för fika with the fosters (därför hade jag köpt konstig läsk). Vi upprördes över karaktärer och varför de fanns ens och hade bra tider.
-Ikväll har jag också pratat med Linus, som rubriken vittnar om. Vad vi pratade om är något oklart. För jag är trött. Eller...trött på ett sätt. Det finns många sorter. Aaanyway. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0