En sextonåring är alltid en sextonåring...tills den slutar vara det

Shass: Det är ju en självklarhet! inte likören, alltså. Det är inte en självklarhet alls.
 
Kort efter förra inlägget kom Christopher hit, som jag sa, och det var bra för honom hade jag saknat. (What else is new liksom.) Vi tänkte sova ganska omgående, men sen var det för tråkigt, så vi pratade istället om allt möjligt. Till exempel ungerska släktingar, tv-spel och en massa skit som jag pratade om. Jag kommer inte ihåg vad jag pratade om alls för jag tänkte mest högt. Which is great för det har jag saknat att kunna göra.
 
Igår vaknade jag orimligt pigg (skulle behöva de där endorfinerna på vardagarna), och efter ett tag lämnades jag ensam. I typ fem minuter för sen avlöste besökarna varandra. Alltså mamma, elektrikern (mer om det senare) och mormor. den sistnämnda hjälpte mig städa, och gav mig en födelsedagspresent i mycket förskott: Balkongstolar! Bästa. Vi invigde dem med fika, trots kyla, och det var mycket trevligt.
 
Sen åkte jag till Osby! På vägen samåkte jag med en märklig men helt underbar kvinna. Hon kallade mig "tant", och följande dialog hände:
Hon: Tror du på gud?
Jag: Nä, men jag tror att allt är en bok.
Hon: Jaha! Så här är kapitlet i boken: Två söta tjejer satt i en taxi, med Lunds snyggaste chaufför. han har bara lite skägg, perfekt. (*vänder sig mot honom*) är du singel? (Han: Nej.) Dessvärre var han inte singel, så ingen av tjejerna kunde få honom.
Hon var över 80, alltså. Fucking drottning. Hon var på väg mot en flyktingförläggning, så jag gav pengar till henne. Det var en ny upplevelse för mig.
 
Sen kom jag fram till Robert. Vi åt middag och hade engagerade diskussioner om årskursbesök, att ha hand om pengar, svenskar som har engelska namn, saker som skrämde oss som barn och min favoritgrej, personlighetsfärger. Rubriken hände och jag pratade mycket om att saker pågår. För "pågå" är mitt favoritverb ok. Mycket trevlig kväll som vanligt! När jag kom hem fick jag först ogrundad töntpanik, men sen pratade jag med Christopher till typ tre på natten. Det var mycket bra och framför allt ganska produktivt.
 
Idag är det mest spännande som hänt att min elektriker (svårt ord) är korkad. Min jordfelsbrytare funkar tydligen så bra att jag inte kan använda min ugn. Alls. Mamma hjälpte mig få igång strömmen och sen körde vi och köpte mat till mig. "Men jag som redan har ätit!" sa hon. "Då måste jag ju köpa godis istället!" Stackars mamma. Det är inte lätt. Nä,nu ska jag ta en powernap för kvällen kommer bli Amazing. Och väldigt jobbig samtidigt om jag känner mig själv rätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0