I'm going up...on a tuesdaay

Jaha jaha. Tid tickar, och om denna tid finns bara en sak att säga. Snarare finns det bara en sak att göra. Listdags, era jävla idioter. (Länge sen jag kallade er det. You know you like it.) Detta har hänt då:
-Jag har gått på en föreläsning om reflexiva pronomen. Det var lika kul som det låter.
-Jag har ätit marängsviss och tittat på the fosters med syster. Serien var dramatisk as fuck men vi var nog ändå ganska för, tror jag.
-Jag har fått nya versioner av albumlåtar och spekulerat i om det är ett mästerverk eller det sämsta någonsin jag håller på med. Jag vet inte men båda känns typ lika rimliga.
-Jag har haft responnsmöte med Peter och Jasmine i skolan. Vi pratade då även engagerat om talsynteser, inläsare och bayleys. Peter letade igenom sin dagbok för att hitta när han senast drack det. Det var 2005, tydligen. Sen frågade han om vi ville att han skulle leta upp när han senast drack tequila. "Jaaa!" svarade jag, för det finns någon som har mer koll i sin egen backspegel än jag. Det är fan bra, ändå.
-Jag har ätit jättemycket laxpasta och undrat över min ekonomi med mamma. Den är...fascinerande, faktiskt. Jag vill egentligen skriva ett helt inlägg om den och hur folk tror att jag har mycket pengar för att mina föräldrar betalar allt. Jag fick bara häromdagen höra att någon trodde att de betalar min hyra. ...guys. Jag betalar min egen hyra. Att jag ens ska behöva säga nåt sånt. Jag betalar allt annat också. jag bara köper inget, äter inte särskilt mycket (laaagoom mycket do not start) osv osv. Men ibland är jag så rik så jag köper moderatsylt! Det är inte många läsare som förstår det där men ni uppskattade det säkert. Eh, ursäkta rant. Men det var nog mest det jag hade gjort, in any case. Så. nu ska jag sova för mitt huvud gör ont som fan. God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0