Bebbar kan inte få bebbar

Hej ni!
Igår transporterade jag mig till Olle i Eslöv. Det var inte särskilt lätt, dock, för färdtjänst har ju fan fått ett psykbryt. Vi både hämtade och lämnade två personer på olika ställen, innan vi ens lämnade lund. Jag bondade med en tant om sjukresor och märkliga reseregler, och när alla lämnats köpte chauffören cola till mig. Sjukaste, ändå! Han skulle köpa vatten till sig själv, alltså. Och jag som mådde illa av allt kringåkande blev mycket, mycket glad över detta.
 
När jag äntligen kom fram till Olle och Robert, som redan var där, satte vi oss i köket och pratade medan Olle lagade mat. Han hackade orimligt många grejer och samtalet berörde bland annat vad man kan be om hjälp på, soundcheckar, musik och allt möjligt annat. Jag gestaltade hur lärare egentligen tänker och hatade på västfronten intet nytt, som man ska göra ibland. Efter att vi ätit (och förvånats över Olles ugn) åt vi efterrätt (efter att ha ätit åt vi? Jäää) och sen åkte Robert, basically. Jag och Olle pratade sedan om lite andra saker, bland annat hur lika vi är och hur viktigt det är med ensamhet, ändå. Sen försökte jag åka hem. Det tog två timjävlar. Fuck you, färdtjänst. just fuck you. De bokade den på fel jävla dag...who even does that? Men hem kom jag, till slut.
 
Idag var jag himma och åt äppelpaj. I övrigt läste jag mitt schema och var svintaggad på morgondagen. morgondagen! Författarskolan! Jjjjjjaaaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0