Bränns de?!

Dubbla skiljetecken i rubriken och anarkin är åter fullkomlig! Kan vara för att jag inte är hemma, och inte ens på ett tåg, utan himma. Syster, pappa och Benjamin spelar ticket to ride. Det vet jag inte vad det är men de verkar sjukt fokuserade. Så jag tänkte berätta om livet som pågår, mest så jag inte svälter ihjäl...
 
Jag har varit här sen jag kom hem från tågvistelsen nedan. Här fick jag jättegod mat och sen hade vi så mycket bättre-Marathon. Pappa gjorde som vanligt sin björne-impression (han tycker att Lisa Ekdal låter som Björne), vi skrattade åt bandet och Jill och låtarna var mjääääk. "Får man inget glas vin här eller?" gastade mamma plötsligt, så det blev vin och chips och hela baletten. I sista avsnittet tolkade de Tedd Gärdestad, vilket var ytterst jobbigt för mig pga mina mycket komplicerade känslor kring honom. Men det var fint och jag mådde bra. Nu spelades Thåström och Syster utbrasst "näee, förihelvede!" på superskånska. Så ni vet.
 
Idag när jag vaknade (av mig själv, i tid!) fick jag ägg. Bästa med att bo här. Sen kom Syster, Benjamin, mormor och Cia för att julbaka! Syster och Benjamin gjorde ett sjukt satsigt pepparkakshus (med minihus? Och snögubbar som såg ut som ankor, och marsmallowsnö...och sånt), jag och mormor tryckte ut mandelmusslor i formar, pappa gjorde fudge i en miljon år och sen pausade vi för lunch. På denna blev jag mobbad för att jag inte ville ha en skinkmacka, fast jag redan hade ätit en...de är både ologiska och dumma. De mobbar mig också för att jag inte gillar lakrits. Men vem gillar ens lakrits, skärpning! Sen gjordes cornflakeskakor, knäck och Mozartkulor. Jag fick ta isär knäckformar! Alltid toppen av alla år. Och nu spelas det alltså spel. Snart ska de äta sushi. Jag ska äta lax! Svinpepp och svinhungrig säger jag hejdå. Nej just det! Rubriken kommer från mormor. Hon blev helt panikig när ugnen pep och skrek detta i högan sky. Top Comedy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0