we aren't as diferent, as diferent as we think

Jag vet att jag ofta börjar inlägg så här, men: Igår var en bra dag! Jag hade handledning med Carola (har typ kommit över att hon heter så) och vi redde ut cykelturer, familjekonflikter och när folk ska presenteras. Så himla bra och glatt och kul!
 
Sen träffade jag Elin! Äntligen var vi själva och kunde subwaya. Så det gjorde vi och där fick vi veta vad som hänt i den andras liv. Jag lyckades med följande: Vara intresserad av vad som sades och ställa följdfrågor och allt. Energin är tillbaka! Och Elin hade ju ett så spännande liv också så det kan ju vara därför. Efter ett tag åkte vi ut till nova, så att Elin kunde köpa alla sina julklappar. Hon köpte lite märkliga klappar, vi turades om att ringa våra mammor och sen satt vi på espresso house i flera timmar och pratade om terapimetoder, våra barndomar och en massa annat nytt och fint och viktigt. Kan också nämna att Elin råkade ta någon annans dricka. Det var märkligt. Vi satt där tills de stängde och då åkte vi hem. Det var verkligen länge sen vi spenderade en sån mängd tid tillsammans, men nu ska vi skärpa oss (hoppas jag)!
 
Idag kom "städpatrullen" (mormor) och det blev rent här. Dessutom rensade vi i min kyl och slängde all gammal mat. Herregud vad mycket mög det fanns i den där kylen! Men nu finns inget kvar. No seriously den är typ tom. bra så där till jul tycker jag. Och snart vidare i strapatser!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0