But when you look at them, and you see that they're beautiful, that's how I feel about you

Shass: <3 <3
 
Livet fortsätter vara helt fantastiskt. Igår fortsatte med att jag åkte och handlade med mamma. Och här kommer en sak till som är stor för mig men som ni inte förstår: Jag visste exakt vad jag skulle ha och undvek inte att säga något. =jag skäms inte över vad jag vill ha =jag kanske vågar ta lite plats jaaa. Efter denna chock var det jane bond-rep, där vi började ordentligt med min och mammas gamla låt från i höstas. Det gick...ganska bra tror jag! Fast jag stod mest och såg dum ut, men ja. De andra lärde sig olika slingor och basgångar och sånt. Det kommer bli bra och rockigt och sånt! Det behöver vi efter all blues.
 
Jag blev upphämtad av en styck Christopher (en av många eller va? Varför säger jag så) och vi åkte hem till mig för att ha business meeting. Vi öppnar våra möten genom att öppna en flaska cola. Det är hälsosamt! Vi bestämde en massa datum inför skivan (igen...) och det kommer bli så braa med allting. Så länge vi fixar de där två sista låtarna som han inte kan skilja på än. Vi var jättetrötta (hyperaktivitet tar ut sin rätt), så vi gick och la oss ganska (väldigt) tidigt. Vilket väl är helt ok för mig.
 
Efter drömmar om att en klassis knivhotade och slog mig (no seriously what) vaknade jag och gjorde frukost till oss. Aka ställde fram saker och kokade ägg, men ja. Det blev en jättefin frukost-stund och morgon över lag. Förutom frukostätningen hann vi prata lite om demoarna och diskutera vem av oss som egentligen hade en agenda. Båda, tror jag...
 
Sen åkte jag och fikade med Syster! Det var vintersoligt och jag tänkte på låten i rubriken och fikat var gott och sånt. Vi pratade om the fosters, alla nyheter om Gilmore Girls revival, våra högstadietider, låttitlar som är för dåliga, lördagens konsert, att jag borde skriva en bok om sekter (+ hur sektledare är) och en massa mer. Min Syster är fan bäst av alla systrar som jag har! Jag hann också prata med Linus när jag kom hem, om ironiskt hångel och låtlängd och allt möjligt. Nuuu ska jag snart iväg igen men ska först visa hur märklig min mamma är:
 
Mamma: Jag träffade din gamla dagisfröken, Christina.
Jag: jag kommer ihåg att vi träffade henne på någon mässa (messa?) någon gång. Det var en ganska miserabel mässa.
mamma: Mässor är ofta miserabla. ...Mössor också.
jag: va?
Mamma: Ja. de sitter alltid så konstigt. Det blir miserabelt.

Kommentarer
Postat av: Shass

Jag gillar din mamma :) Läser Emmamma den här bloggen också?

2016-02-04 @ 21:22:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0