Skyll allt på ockupationsmakten

Shass: Jag tror att "emmamma" (bästa) läser bloggen ibland när hon har tråkigt på jobbet. Men vad vet jag? :)
 
Igårkväll åkte jag till Marie! Jag medtog både mat och vin, för vi skulle egentligen ha varit här, men det blev inte så. Men lax fick vi i oss och också vin förstås. det måste man! Vi hade mycket "real talk" om vad jag vill med mitt liv och kanske framför allt vad jag inte vill. Vi pratade dessutom svenska hela kvällen, vilket kanske inte är så anmärkningsvärt som om det vore någon annan men ändå lite poäng till mig tycker jag. När kvällen blev längre åkte kokoslikören fram (gott, efter ett tag) och vi diskuterade våra olika typer av flickor att tycka om, cueade låtar för glatta livet och var både ärliga och okomplicerade samtidigt. Jag åkte inte därifrån förrän 02:00, då jag tog en taxi...med en påse klyftpotatis i handen. Som man...gör? Tydligen gör man det. Det var en fin kväll och det gör mig jätteglad att vi kan ha såna igen! <3
 
Idag stapplade jag iväg till föreläsning, trött och bakis som en tönt. Men Saga och Rasmus gjorde allt bättre. Först hade Rasmus detta resonemang om äpplen:
"Äpplen har så mycket symbolik. Bibeln...snövit...iduns äpplen...och kunskapens frukt. Liv strömkvist."
...För det är ju inte samma som bibeln eller så? Nääee. Vi diskuterade också att de (Saga och Rasmus) är som karaktärer i en sitcom, eftersom de är så karikatyriska. Rasmus pratar om att läsa prost och Virginia woolf och Saga pratar om att låna ut lim ur sin pyssel-låda. Jag orkar inte ens. På själva föreläsningen pratade vi om "vokaldansen" och rubriken, som jag inte alls förstod. Men det är ok. I pausen fick jag följande fråga av Saga: "Får jag köpa cola till dig?" eh...alltså...ja det får du. Så det gjorde hon, fin som hon är, och jag kunde därför härda ut tills jag fick åka hem. Här är jag nu (no shit) och väntar på en st Robert som är på väg hit från Osby-landet. Men det tar ett tag till, så jag ska försöka mig på att diska lite. Det ska vara bra, har jag hört.

Kommentarer
Postat av: Shass

Stalkern är fortsatt stolt! Tummen upp för svenskapratandet. Fjärilen Emma kryper ur sin kokong mer och mer :)

2016-02-05 @ 23:04:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0