Hoppet återvänder

Litegrann åtminstone för igår var en riktigt bra dag! Jag åkte him för jobb/plugg-dag med mamma. Vi började ta tag i min utbildning så jag kan få mina pengar tillbaka wooohooo! Vi hann också med att gå på promenad, baka chokladbollar (och äta dem utan att rulla dem), lyssna på popflickor (<3), göra upp planer om Jane Bond och livet, måla naglar (detta gör jag ca en gång/år) samt såklart en del jobb och plugg. Faktiskt!
 
Vi åkte till malmö för att först gå på aw för musikmänniskor. Vilket blev ganska fail eftersom ingen vi kände var där. Så vi stod och drack läsk och kände oss awkward, tills vi gick vidare. Vi skulle nemligen till öppen scen på rabarber! Där drack vi vin och åt chips och lyssnade på fina sånger, tills jag skulle spela. Jag pianoklinkade (så kul! och så dumt samtidigt!) och sjöng och råkade premiära en albumlåt. Karl och Pamela dök upp under sista låten och jag umgicks med dem medans Bluegrass, dragspelsindiepop och annat fint spelades. Vi åkte hem och jag fick märkliga komplimanger av Pamela, som också spelade en låt förresten. Den hade ett "nice groove", sa jag. Tydligen.
 
Jag kom hem och pratade med Christopher. Vi diskuterade när vi ville skaffa barn (i allmänhet alltså) och tid, men sen började jag prata om huruvida isbitar från havet skulle smaka salt om man åt dem. han började genast googla. Han är bra. Nu är det torsdag och inget särskilt är på gång. Vilket är helt ok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0