Jag har ingen luva...jag får konvertera till Islam

Hej ni!
Jag är officiellt himflyttad. ...Inte för alltid, alltså. men just nu (inste just nu pga kväll men ja) är det män i min lägenhet som river upp mitt badrumsgolv och annat kul. Så jag bor i min systers rum just nu. Mitt gamla har ju blivit fancy tv-rum, så här bor jag. Jag kom hit igår och det var ganska trevligt. Men jag var väldigt, väldigt trött.
 
Idag var jag i skolan på en föreläsning som var orimligt tråkig. Men jag fick rubriken sagd till mig av Saga. Hon menade tydligen att hon skulle knyta sin halsduk runt huvudet. Det...förstod inte jag. Jag gick him i regnet och det var iskallt och hemskt men jag fick åtminstone inte vilse. So there is that.
 
Efter lunch och annat åkte jag till Sofia. Länge sen! Vi andades och teknikade lite i allmänhet, vilket jag inte har gjort på flera år. Sen jobbade vi med en ny låt! Som är svensk och hipstrig och spoken Word-ig. Så peppad! Och vi pratade lite mer om vårt coola projekt. Iii! ungefär så excited är jag.
 
Dessutom har jag Jane Bond-repat ikväll. Det gick braaa! Jag och Karin fick nästan huvudvärk för att det var så bra. Jag sjöng med mycket känsla av någon anledning och livet var bra. Sen åkte jag him igen och tittade på mästerkocken och åt knäckebröd. Jag skrev det med e först. Detta är helt sant men jag har aldrig skrivit det innan. Så nu sitter jag här igen i min systers kalla rum. Som är enormt! Jag hade ingen aning om att hon hade ett enormt rum och jag hade ett litet. Nu vet jag, I guess. Jag försöker nu hålla mig vaken för att kunna sova ut imorgon. I try, i try. God natt alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0