projektplanering plus pommespodden

idag, kära ni, är en bra dag. Mycket för att jag åkte till Sofia (eller ja...där hon jobbar) och vi började skissa på ett projekt. Jag vill mycket gärna prata om det men det ska jag inte göra, för chansen att det blir av är...ganska liten. Men sååå kul! Vi kom också fram till att vi led av "varannan-timme-syndromet", vilket är extrema humörsvängningar basically, och diskuterade klassisk sång vs annan sång.
 
Sen, efter en del taximush, åkte jag och pappa till Helsingborg! Varför det, kanske ni undrar? För där finns en pommes-restaurang. Där det serveras endast pommes. Och dippsåser! Och milkshakes! Heaven on Earth. När vi kom in fick vi först se hur stora storlekarna var (dessa var för övrigt liten, lagom och stor vilket är hilarious) och sen fick vi ett smakprov-pommes. Sen blev jag i och för sig tilltalad som "hon", och servicen var katastrofal, men alltså sååå gott. Deras vitlökssås var konstfull. Det är mitt bästa ord för att beskriva den. Och de hade hål i bordet för pommesbehållarna. Detta är awesome. Jag vil lstarta en podd om pommes. Det finns tydligen inte i Sverige? Måste göras.
 
Sen åkte vi hem och lyssnade på bilmusik av hög klass. Jag älskar att roadtripa och sjunga så högt jag kan. Speciellt när pappa sjunger en fake-stämma (alltså försöker sjunga rätt). Då är det extra bra. Vi "bolagade" och jag köpte en massa vin, för jag älskar vin om ni mot förmodan hade missat det. Nu väntar jag på att äntligen (ääääntliiiiigeeeen) få träffa Christopher igen. Det var tolv dagar sen sist. What. Är det ens lagligt? Svaret är: Nej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0