Det här var roligt, det borde vi göra någon gång!

Hej osv!
Notera den fina satsradningen i rubriken. Det var tvunget ok. Hursomhelst, igår fick jag många besök! Det första var från mormor. Vi städade lägenheten, vilket veeerkligen behövdes, och sen fikade vi. Eller försökte. Mormor hade köpt chokladbollar på en bensinmack och de visade sig vara utgångna. Detta märkte jag eftersom de genuint smakade spya samt slemmade upp hela ens mun. Vi var traumatiserade ok.
 
Besökare nummer 2 var Robert. Vi åt pajen jag förlagade i torsdags och pratade som vanligt om en massa saker. till exempel allt jag skrev om i mitt förra inlägg, att vi inte fattar kent och Neil Young, bristerna med popkollo-formatet, us och allt som händer och inte händer där, hur man vet om känslor är viktiga, demisexualitet, vad som kan förväntas av blinda i allmänhet och...en del annat. Det var en mycket bra kväll, där jag ofta råkade tänka i helt nya banor. Det är alltid kul när det händer tycker jag. Rubriken kommer från hans kollega, men jag tycker det är väldigt bra sagt.
 
Det tredje besöket gjordes av Christopher. Vi skivjobbade vilket betydde att vi valde tagning på låtar och spelade in en massa creepy orgelljud. Det gjorde mig glad i själen ok. Eller inte just då för alltså musik är ångestskapande, men sen. och jag blir ju glad varje gång jag får träffa honom obviously. Efter jobbandet sov vi, i hans fall mycket länge, och sen hade vi en lång "morgon" där vi bara pratade om allt och inget. Vilket jag behövde. Nu väntar jag på ännu ett besök, för sånt gör jag. Ses imorgon eller hur det nu blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0