ni anar inte hur snygg en fickparkering kan vara

Jag satt här och rubrikfunderade, men kom sen på att Marie föreslog denna. Så det fick helt enkelt bli den. Anyway...i lördags spelades saker in! Wooohooo! Alla other fuckers var samlade och vi spelade in tre låtar som ska vara live på skivan. Eller alltså hur säger man? Skit samma vi spelade in livelåtar. Jag har inte spelat in sång på ett och ett halvt år, och då kändes det som om jag knappt gjorde det, så det var läskigt men kul också. Jag vet ännu inte om det blir bra, men...jag hoppas det. Vi hann också med att lägga det sista pianot och, oväntat nog, lägga bas på tre låtar! Yaaaay äntligen bas. Svinbra kommer det bli och alla var effektiva och bra. Pamela var också där och försåg oss med mackor, cola och kakor. Sötaste i världen för detta obviously.
 
Efter en lång dags jobb (och mycket flygelspelande från Karl) åkte jag och Christopher till malmö och åt middag på lilla torg. Det kändes länge sen vi gjorde något sånt, så det var väldigt fint. Det hade det varit ändå men ja. Jag lyssnade som vanligt för mycket på restaurangens musik och vi försökte komma fram till vad Christopher egentligen vill säga i sina låtar. För det är det enda i musik som jag egentligen tycker är intressant. Vi åkte hem, pratade lite mer om allt möjligt (till exempel mer business och ålderskrisen han tror att jag och alla mina jämnåriga vänner kommer få när vi är 25) och sen sov vi för det behövde vi.
 
Igår var den enda egentliga händelsen att jag åt mat med mina föräldrar. Och idag var jag i skolan (länge sen) och snart ska jag till syster. Det var nog allt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0