Och idag kunde jag ha klänning ute

Commenting person: Vem är du? Vad hade jag fel om? Det var säkert fint sagt, men jag sa många grejer så vet inte vad du sa emot. Eller vem du är, som sagt. Träd fram ur skuggorna!
 
Igår var en märklig dag. Jag åkte till radion med mamma och...ja alltså...det gick inte så bra där. Lite mitt fel, lite andras fel, men hursomhelst blev det verkligen inte bra. Jag och mamma tröstfikade efteråt och jag rantade väldigt länge om allt som gick fel. men min medpanelist var söt åtminstone. (Så himla oklart om jag precis var en douche eller inte för att jag sa så. I know nothing anymore.)
 
Sen åkte vi him, åt pizza och umgicks hela familjen en stund. Jag och pappa gick ut med Lukas och sen hade jag och Syster fest with the fosters. Som i att vi såg sista avsnittet av sessong 1 med chips, cola och vin (alltså jag är så stolt över att jag kan dricka rödvin you guys don't care). Serien var dramatisk som vanligt och Syster var omväxlande gnällig och snällig. Som man tydligen säger ok Emma.
 
Idag har jag inte träffat eller pratat med en enda människa. not for lack of trying, either. Men folk jobbade och hade inte råd och sånt. Så jag satt här. Hela dagen. Gick ut på balkongen och solade i en timme men annars gjorde jag ingenting. Sol hjälper mot ångest. liiiiite. Men ja. Nu vet ni att jag lever åtminstone.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0