Hallon är det sämsta bäret

Herregud, jag vet, sämsta bloggaren i stada. Men det är för att jag har flyttat in i min säng nästan jämt. Vet inte varför, men jag har varit så sjukt trött i veckan. Det gör ont så trött är jag. Men när jag inte har varit i min säng har jag gjort roliga grejer!
 
I torsdags kväll åkte jag och "norrlandsanna" (75 % av alla annor är från norrland, men hon är typ mest från norrland, and so it goes) till Malmö för att gå på ordkonsts release. Tema satan, så jag var ju stoked (hej gamla läsare detta är till er). Men vi hittade inte releasen, så vi satt på baren den var på och drack vin istället. Under kvällen hann vi prata orimligt mycket om läsk och våra "stall" av läsk och chips (=vad vi brukar köpa), rangordningar av bär (jag håller inte med hennes statement i rubriken), douches vi känt, ångest över att handla eller beställa mat, våra klassisar och en massa annat. Efter några timmar gick vi till max, för det kände Anna att hon behövde. Jag klagar ju inte på att få äta pommes och dricka lyxshake, så jag var väldigt nöjd. Sen åkte vi hem, missade sista bussjäveln och fick gå hem. Hon bor väldigt nära mig, så det är väldigt nice åtminstone.
 
Igår träffade jag Filippa. Jag fortsatte onsdagens quest för päronsoda genom att gå till coffee Point, Lunds enda café som säljer nämnda dryck. Newsflash: De har inte sålt det på år! Fakking år! men det blev en bra fika ändå och vi pratade mycket om terapi, vad man får säga om andras vikt (inget!) och hur mycket vi inte vill bort men ändå borde resa ihop pga bryr oss ej om kultur och sevärdheter särskilt mycket. När vi hade fikat klart gick vi och tittade på glas! Ni har kanske hört om min quest för att hitta det perfekta vinglaset? Kanske inte, men ett sånt har jag och nu är Filippa med på projektet. Alla glas på servera var alldeles för stora, konstaterade jag, men jag var överlycklig medan jag dissade dem. Sen gick vi vidare till mitt viktigaste quest: päronsoda! På coop hade de bara Coops egna, så vi gick till ica (i regnet, mind you!) för att kolla där. Men de hade bara icas egna där med! så jag köpte den och letade istället efter sourcream onion-chips. Hade de det? naaaaj, men dock grillchips så det köpte jag. men om jag var lack på den där jävla affären! Holy shit. Kan berätta att icas päronsoda är det mest syntetiska och äckliga jag smakat. Funderar starkt på att hälla ut jävulskapet to be honest. men det är detta jag har gjort! Skulle ha rollspelat igår, men avstod pga tröttheten och brist på lust. Så himla bra beslut, känner jag spontant. Nu lämnar jag er, hörs...snart säger vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0