Min snörvlande tolkning av livet

Jag är lite lagom förkyld och vill egentligen bara ligga i min säng. Det har jag ju velat i flera veckor, men ändå. Ligga i säng och bli kramad och klappad av min favoritperson. men riktigt så bra är inte livet, så jag tänker väl snart lägga mig i min säng alldeles ensam. Vilket omåttligt sorgligt liv jag har! Skojaaa not so much.
 
Igår var en dag också kom jag på, och då drack jag afternoon tea med mina föräldrar. Det var ett jättedåligt afternoon tea! De hade bara påste, vi fick vänta tio minuter på att få veta var vi skulle sitta och sen ytterligare 30 på att få något...det var ganska dåligt ja. Men vi hade trevligt ändå! Vi hann också under dagen med att repa med jane bond, sörga att jag inte gillar musik längre (det är en annan diskussion) och se en del så mycket bättre. Det var också ganska dåligt. Men jag kan bifoga ett litet skämt från mamma:
Jag: Varför har de barn i cheap thrills?
mamma: Det kanske är Lisa Ekdal, det vet inte du!
Jag: Men det är ju flera barn?
Mamma: Det är kanske Lisa Ekdal...s kusiner!
Det var kul där...
 
Idag hade vi föreläsning med Stefan Casta! Jag var jättestarstruck och berättade det för honom som en äkta flickidol. Eller det är ju han som är flickidolen i sammanhanget. Förvirrande nu. Jag har också lyssnat på finalen av Gilmore guys (som var 6 timmar lång! how...why...) och varit vaken why did I do that. borde somna asap. :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0