På tal om chokladkalendrar...kan jag få vatten?

Hej ni folk, här sitter jag och sippar på min äckliga päronsoda aka tuggummisoda. Sån jävla lögn att det är päron. Aaanyway vad har jag gjort sen sist? Mest har jag hängt med min familj i olika konstelationer vilket har varit väldigt trevligt. I lördags kväll bjöd jag in mig själv på båt-tacoskväll, för det var jag sugen på. Det är alltså tacos med kyckling och i skal som ser ut som en båt. Egentligen ska tsatsiki också ingå, men det hade de inte. De hade inte ens gurka! Jag var genuint upprörd över detta ok. Skojar inte ens. Men vi hade trevligt ändå! Mormor blev okcså inbjuden och vi pratade om allt möjligt, kollade på grejer från deras Kina-resa och hade en bra tid. Jag hade också beställt efterrätt i form av chokladfondant, vilket var den bästa idén ever. Så goooottt. Jag lever för desserter ok.

 

Det märks, för igår firade jag och Syster halloween som brukligt med chokladpudding med grön grädde. Syster föreslog först att vi kunde byta till kladdkaka, för det är ju dens dag idag. "Men Sara...du hatar ju kladdkaka!" "aa du tänker så!" hon är så himla smart. Det är hon faktiskt, för hon föreslog sen att vi skulle äta den himma och då kanske få middag också. Det fick vi! när Syster kom in sa hon rubriken och dessutom "jag hade en stor debatt med mig själv...och några andra". Roligaste människan i stan. Vi åt middag med stor entusiasm och sen intogs puddingen till finalen av Gilmore Girls (snart revivaldags!!!). Till och med pappa tittade med oss! Sjukaste.

 

Har jag gjort något annat? Jag var i skolan igår och var så trött att jag nästan hamnade i krig med samtliga. Språkbyten och beröringspanik och hela köret. Idag har jag diskat, tvättat, sovit och catchat up med podcasts. Bra beslut, tyckte jag! Så nu ska jag lägga i en maskin tvätt till och vänta på Christopher. Han slutar jobba om en kvart, så jag antar att han kommer om ungefär fem timmar. Nä skojaaa kanske tre. Tre timmar. Det är inte lätt att vara jag, you guys. Eller kanske ganska. Eh...hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0