En massiv lista över vad som har pågått (eller vet inte om den blir så massiv):

-Jag har köpt en ny vinterjacka. Det var tydligen inget dun i den gamla. Så jag köpte en med mamma.
-Vi drack varm choklad och allt var höstmysigt och inte jättekallt skoja det är jättekallt.
-Jag har tittat på en massa program om bebisar. jag vill ha en bebbe ok. Det vill jag inte egentligen men min kropp be like "jag vill föda barn!" jag försöker förklara för den att nej det vill ingen, men det går sådär. (Det går bra jag ska inte jag lovar.)
-Jag har gått i skolan och pratat jätteengagerat om fakta och fiktion. Det var en massa etiska ställningstaganden och grejor.
-Jag och Louise (vi har två Louise...why) köpte förmiddagsfika och festade på detta med mycket glädje.
-Jag har fikat med Filippa. jag drack kanelte och åt en bagel. båda var weird! (Nu stannar mitt tåg i Mjölby. Hej Jonas! Det var inget...) jag fick prata ut helt insanely mycket och hon förstod preciiis på ett sätt som nästan ingen gör.
-Igårkväll kom Christopher! Vi sov. Fast sen vaknade vi 02:00 och pratade. Är det en höst/vintergrej? Ja, tydligen...men jag har saaaknat det!
-men jag stapplade till skolan och pratade om prosa.
-Jag upptäckte att norrlandsanna gillar Emmy the great! <3 chock.
-Jag har ätit lunch med mormor på sibylla när hon träffade alla möjliga som hon kände.
-Nu sitter jag på tåget till Stockholm. Det var fan svinlänge sen jag var där! Jag var ju där i mars med Tiara, men har inte träffat stockholmsfolk sen i maj förra året. It's been awhile alltså.
-Jag mår ganska illa på det här tåget faktiskt. Tur att det står i Mjölby och chillar atm. Nu rör vi oss, skoja. Jag skojar mycket idag. Har aldrig varit mindre rolig. Jag är trööööttttt! God natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0