God bless botulfs

Nuuu ska jag blogga om min helg på riktigt! i know I suck ok. Men i fredags var jag hos Robert! Färdtjänst bråkade som vanligt, men till slut kom jag fram och fick middag. Vi konstaterade att han var en "stolt användare av bakplåtspapper" och med hjälp av det blev det mat, bland annat galler-potatis vilket alltid måste nämnas så ni vet. Under kvällen pratade vi om väldigt personliga saker, mer än vad vi brukar, och till slut var hela mitt psyke helt urvridet. Vilket väl är standard nowadays men ändå. Det var en bra kväll och jag behövde den, känns det som.
 
I lördags gjorde jag något annat jag behövde, nemligen träffade olle! Det var jättelänge sen vi sågs själva, men nu var det dags. Vi möttes i stan och åt på surf schack. Jag älskar surf schack men det vet ni redan. + engelska servitriser I am so down for that. Vi åkte hem till mig och drack aurora, för det var ju aurora-kväll förstås! Vi pratade om människor i våra liv som man gör och diskuterade hur man uttrycker sig med synen. I have literally no idea how one does that!
 
Jag är dålig på att blogga men igår var först en dag, och sen kom Linus! Vi sa rubriken och hade denna märkliga konversation:
Linus: Det var en...
jag: ...kyckling som hette gullefjun?
*mycket, mycket skratt och prat*
linus: nej, det var en retorisk poäng.
jag: Som hette gullefjun?
...jag är inte så kul när jag mår som en "krattjävel" (som jag också sa igår). Vi åkte in till stan och hängde på botulfsbaren (ofc!), skålade för ett år med botulfs och pratade om fåglar och fiskar, hånglande (inte med varandra), vad som är mitten av en själv och en del annat. Vi åkte hem när sista bussen gick och hade väldigt långa och emotionella konversationer om en massa saker som jag inte minns. idag är märklig. märklig as fuck. Nu räcker det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0