Jag trodde först att kvinnor alltid hade rätt, men sen lärde jag mig att det är Emma som alltid har rätt!

Typ min längsta rubrik i mannaminne. Förutom kanske den förra. Eh va. Den är hur som helst sagd av Linus och kan vara det absolut finaste som någon någonsin har sagt till mig. Som jag sa "jag vet inte om du menar det, men det gör nästan ingenting, det är fint oavsett!" Hursomhelst, nu ska jag skriva ett inlägg om igår, helst så snabbt som möjligt!
 
Jag och Christopher åkte till kulturkrogen och på vägen fick jag veta att den "öppna scenen" i själva verket innehöll en massa fancy musiker och bokare och sånt! Chock hände. Men vi kom dit, hälsade på arrangören och åt buffé medan jag försökte samla ihop mig. När allt började kom Linus, Paulina, Karin och mormor för att titta på mig, vilket var jätteuppskattat! Vi spelade tre låtar och jag sjöng förjävligt enligt mig själv, men det gjorde inget sa de andra. Jag sålde två skivor, fick kaaanske ett nytt gig (*tar i trä*) (jag gjorde på riktigt det nu) och bra feedback. Mycket kul!
 
Efter ett tag (och efter att Ia och Jonne kommit när jag redan spelat...) gick jag iväg för att äta middag med Linus och Paulina. På vägen träffade vi Karl och Jeanette, vilket var märkligt för tidigare på dagen hade jag träffat min lärare från låg/mellanstadiet. Ibland känner jag också folk! hursomhelst gick vi till viggos (bara vi tre alltså, inte de andra) och åt hamburgare medan vi pratade mycket om tayo crus, hur man rivs och inte, när Paulina blir arton, låtar om bord/stolar/dukar, vad som skulle hända om Bob Dylan var norrlänning och en hel del annat. Jag åkte hem, nu har det varit dag, allt är sämst inuti men nu måste jag åka! (Det är min nya grej att blogga innan jag åker iväg lev med det.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0