en ros från malmborgs

Vilken kväll det blev igår, trots allt! Vi sågs alla på festivalen (familj+benjamin) och såg ordvits-jeperdy (förlåt jag vet faktiskt inte hur det stavas). Folk ordvitsade loss, Syster skrattade vilket gjorde mig glad, jag kunde åtminstone lista ut finalvitsen och allt var lagom trevligt.
 
Sen lämnade vi Syster och Benjamin och gick till stortorget för att dricka lite vin och hänga. Där hittade vi Cia och hennes kompis Mia! Så vi satte oss med dem och jag och mamma köpte drinkar. Vi smakade varandras drinkar (rom & cola för mig och gt för henne) och då lät det så här:
Jag: näääeee, vet du vad! Usch!
mamma: Nej fy, vad äckligt!
Vi var...nöjda med våra val. Vi teamade också up för middagen, och åt pizza och pommes. Bästa ändå! Vi pratade om hur dåligt Liseberg har blivit och väldigt mycket om att Cia skulle gå till malmborgs. Och baka en tårta och köpa en ros. Fina tider. Mia gick och vi bytte ut dem mot Annika och Lars, som kom förbi. "Annika, Annika, Annika!" ropade mamma och jag trodde att hon skrek "anka anka anka!" jag trodde också att det var fel annika jättelänge. Det visade sig vara hampus mamma! Det säger inte er något. De åt, vi drack mer vin, servitrisen var sjukt förvirrad av alla byten av sällskap och allt var trevligt och spontant och avslappnat. Sen åkte vi hem.
 
Då var klockan bara runt 22. Jag tänkte äta lite Pringles (fick ett minipaket av mamma <3), men sen ringde det. "Hej! Sover du? Det är Elin! Kom till Inferno och umgås med mig och Olle!" (hör skånskan i era huvuden nu) Ok, sa jag och sprang ut igen. Jag joinade dem där, satt i regnet utan att bry mig om det, passivrökte, drack av Olles äckliga öl för att den bara stod där, var elaka mot varandra och pratade om allt möjligt. Självklart gick vi sen till subway ("för att Elin vill det") och åt nattamat. Mysigt och bra liv! Sen kom jag hem på riktigt, mådde ganska dåligt igen och somnade slutligen.
 
Idag var vi på kalas för Cia och Amanda! Första kalaset sen hon flyttade från huset, så det var en lite ny upplevelse. Vi åt en jättegod bär- och frukttårta, pratade om råttor, bedömde bordet och lägenheten, skrattade åt mormors uttryck som vanligt och drack te (mest jag). Nu väntar jag på nästa äventyr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0