Got me feeling drunk and high, so high, so high

Livet bara superpågår. Och braaa är det! I söndags kom Linus på snabbvisit. Vi hade långa samtal om igelkottar, iglar och annat töntigt, vilket blev mer och mer märkligt för varje minut. Vi försökte hitta partymusik i hans spellista och det gick väl sådär, men ibland lyckades vi! Fast vår sista låt innan vi gick hemifrån var av Melissa horn, så det var like weird. Men helt rätt!
 
Vi åkte in till stan för sedvanligt barande, på en söndag. Vi gick till glorias (vilket inte var meningen) och vilken skillnad det är på glorias fredag och söndag! Från sportbar till countryspelande harmoniskt Place. Där drack vi vin/cider och pratade om allt möjligt. Vi fick en ny vän som satte sig en bit bort och som inte hade koll på någonting, allra minst geografi. Eller sport. Vi satt där till stängning, Linus åt vitlöksbröd, allt var lugnt och glatt och ingen ångest så långt ögat nådde. Jaaa! ;)
 
Sen gick vi vidare till botulfsbaren, för den har öppet längst på söndagar jäää. Rom & cola hände, meloncider hände, rivande på händer hände, mycket skratt och förvirrad konversation hände. Linus beordrade Lucy per sms att inte sova förrän vår buss gick, så allt var sjukt logiskt. Vi tog oss hem och var något påverkade om man säger. Linus såg demoner som såg ut som Klas Malmberg (va...) och hade lite svårt att komma ihåg hur man reser sig upp. Top Comedy, var det! Eller mest kaos men väldigt nice. Braaa kväll!
 
Igår vaknade vi och konstaterade att vi inte hade något cola. Så vi gick till hemköp och fixade det, och sen åkte Linus. Jag fick i mig mat och sen åkte jag till skolan. Där fick jag direkt höra att något jag sagt i fredags berört en kurskamrat djupt och att hon tänkt på det hela helgen. Så himla fint! Vi hade responnsblabb och folk hade svårt att beskriva saker utan att tolka. Textanalys woho det var ett tag sen. Sen hade jag handledarmöte och alltså så bra det kommer bli! Min handledare (Carola) älskar homosexualitet i litteraturen och frågade vilka titlar hon skulle kolla upp för att hamna i mitt flow. Sååå fantastiiiskt! Eh ja ursäkta.
 
På kvällen gjorde jag mest ingenting, förrän Christopher hämtade mig för en kvällstur. Vi satt på en parkering vid max och han åt mat medan jag drack milkshake. Romantiskt, jag vet. ok det var romantiskt för sen gav han mig sina pommes. Jag älskar pommes. Vi pratade om oväntade ämnen som religion och politik samt vad vi skulle göra för att såra den andra. Det var fint. Nu måste jag gå till skolan hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0