i refused to remove my suit in the shower scared that someone would see the scars on my soul

Igår var jag och simmade med Filippa. Jag har inte simmat på fem år (förutom några sekunder i Frankrike). Jag upptäckte detta:
-Det är dyrt att simma! Jag har bara åkt med skolan innan och då kommit in gratis.
-Högevallsbadet har blivit hightech! Och jättestort! Och de har märkliga band och man låser inte skåpen med tior längre! Jag är en tant...
-Jag älskar att simma. älskaaar! Och jag kan fortfarande simma lika mycket som då!
 
I poolen mötte vi också en svinkonstig kvinna. Vår dialog var så här:
Kvinna: Hur gammal är hon?
Filippa: Emma är bara blind, allt annat funkar.
Jag: Du kan prata med mig som en vanlig människa.
Kvinna: Hur gammal är du?
Jag: 22.
Kvinna: Jag trodde inte hon var 20 än!
vi: ...
Kvinna: Jag har också en protes.
filippa (jag simmar iväg): Hon är bara blind!
*stund senare*
kvinna till simtränare/badvakt/whatever: Den där tjejen, hon är blind!
...What the fuck, lady? Varför bryr du dig om min ålder? Vi har inte ett samtal igång ens! Och snälla jämför inte funktionsnedsättningar och snälla prata inte med folk i tredje jävla person och säg inte till dem att de ser små ut wtf! Orkar inte med såna människor. Vi simmade klart, träffade Saga i omklädningsrummet, fikade på barista och hade ett bra liv. jag glömde min påse och sprang till bussen och allt var som det skulle.
 
Jag åkte sen him för vinprovning med föräldrar, Nettan och peter och Ia och Jonne. Alla fick stor bokstav utom en, jää. Peter (sådärja) såg ut att vara påtend och vinprovandet var sådär härligt töntigt. Jag bara smakade och undrade var skillnaden var mellan dem. Men sen fick jag vitt vin och grillat och aioli, och då var jag gladast i världen! Fast nä för alla pratade om sport. Jag hatar sport. Vi åt äppelpaj, folk drack rom (inte gott utan cola märkte jag) och jag blev mycket sämre humör av olika anledningar. Samtalet flöt, taxin hem var sen, rimlig kväll all in all. Inatt drömde jag den värsta drömmen jag drömt i hela mitt liv, tror jag, och det var hemskt. Nu ska jag åka iväg, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0