The sun is shining and so are you

Igår var en så himla bra dag! Det började jag förra inlägget med också va? Vilken bra blogg detta är. Men det var ju det! Vi hade ett riktigt mastodontpass om stilfigurer i skolan och skrivit allt eftersom (text kommer), vilket var väldigt roligt om än svårt. Vi åt lunch ute och pratade om blommor och fåglar, solen sken och för en gångs skull var livet helt harmoniskt. Efter skolan blev jag i princip beordrad att följa med och fika på stenugnsbageriet, inte för att jag klagade direkt. Så ett helt gäng samlades där och pratade om drömmar, vad vi ska göra under skrivperioden och vilka killarna i vår klass egentligen är (de är aldrig närvarande i princip). jag var helt orimligt glad när jag kom hem, för jag älskar min klass!
 
När jag kom hem åkte jag och handlade inför albumfesten med pappa och bara en stund senare kom Christopher. Vi åkte runt halva skåne känns det som, åt på max och hade fin tid. Jag prioriterade pommes före honom, sa jag, och han blev mycket kränkt. men pommes är viktigt! Vi åkte genom alla Christophers favoritplatser och pratade, tänkte, var kreativa och gjorde det bästa av kvällen. När vi kom hem drack vi pepsi (don't judge) och jag hade en lång monolog om popmusik. Det är också väldigt viktigt!
 
Idag vaknade vi av en larmkavalkad och Christopher berättade länge om sin dröm. Jag svrade med "I dreamed of nutella." Jäää. Vi kämpade mot morgonen i mer än en timme, men sen vann den jäveln och han åkte för att arbeta och sånt. Jag åkte efter ett tag till stan och åt crepes med Filippa. med nutella! Win. Vi satt på uteserveringen, njöt av våra crepes (fast mest jag för hennes var inte god hävdade hon) och diskuterade en massa saker så som droger, vad man gör i Veberöd och skillnaden mellan kontaktperson och ledsagare. Jag sa att "jag har hört talas om en blind ståuppare, men jag ser henne aldrig någonstans"...bra där, Emma! Ikväll har inget viktigt hänt. Tvätt och festpepp och sånt. Ska jag fira mitt album imorgon? Weird.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0