Gillian, our dream ended long ago

Hej och hå det är påsk och Onna är här! Bara bra saker alltså. Och eftersom min familj påskar loss en dag och sen inte alls var min gårdag ganska intensiv. Vi började med sedvanlig påskbrunch i stadsparken, där vi åt allt möjligt, mobbade Syster (särskilt när hon glömde tepåsar) och pratade jättemycket om en av mina barndomsvänner och hennes födelsedag...av någon anledning.
 
Sen var det äggjakt! Vi fick transportera oss över hela stan, kändes det som, och hitta olika platser som vi skulle ta bilder på för att få nya ledtrådar. Jag satte en ledtråd på en sekund, var drottning av puns och skrattade mycket åt Syster och Benjamin som var i äventyrsmode aka flippade ur. Sista ledtråden var helt omöjlig, tyckte vi, så det slutade med att Benjamin lät som ett får (jag kallade honom därför bänjamin) och alla blev märkliga. Sen förstod vi äntligen, men hade gått helt fel, så vi tog bilder från google maps och skickade. Rimligt ansåg vi. Sen fick vi våra ägg! Vi spenderade sen eftermiddagen med att spela besservisser (jag och Onna vann!) och ta det lugnt.
 
Sen gick vi till mormor för påskmiddag! Det bjöds såklart på lax (<3) och vi pratade om varför Cia ska eller inte ska få gå på shotluckan och en massa annat mush. Syster fick tolka mellan de olika sidorna av bordet, för annars förstod vi inte varandra. Vi åt drömtårta och daimtårta och folk mobbade mina upplevelser av brunchar hos syster, men annars var det trevligt. Amanda fick inte prata för sig själv, Johanna pratade om hur rimligt det var att bara äta råris, allt makade sense. Sen åkte jag och Onna hem och sov.
 
Idag har vi chillat. Lyssnat på musik, ätit påskgodis, varit tysta, pratat, sjungit, varit som vi är. Dagens höjdpunkt hittills var när vi, efter en rätt lång tystnad, sjöng en sjukt dramatisk version av grenade, innehållande mycket skratt och fejkgråt. Älskar onna for your information. Och nu väntar vi på att mat ska komma och sen ska vi äta den. Logiskt nog. Bra dag, bra påsk och allt sånt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0