Har du någonsin varit avundsjuk på marken, alltså fysiska marken

Igår var jag i Malmö och såg säkert! Helt underbart liv you guys. Jag åkte dit med mamma och Syster, som inte kan några låtar knappt, men det gjorde inget. Vi åt middag på Slagthuset, där spelningen var, och förvånansvärt nog var maten jättegod. Vilka pommes, alltså! Sen gick vi in och satte oss och såg ett tråkigt och mycket norrländskt förband. Efter förbandet väntade vi och Syster bestämde sig för att skriva en dikt. "hästen och ankan skulle gå på plankan", började den. Den blev bra, faktiskt!
 
Och på tal om bra...sen kom säkert! och alltså fy fan så fint det var. Sången skiftade mellan Annika och hennes band, framför allt Lovisa Nyström som fan är drottningen av det mesta. Så kär i henne så ni anar inte. Den nya skivan, som jag ändå älskar, blev ännu bättre live. Speciellt Dian Fossey och funky Nassau blev bättre live. Och sen kom riot, fredrik och allt som är ditt i snabb följt och man börjar fan tro på mänskligheten. Annika hade skrivit om prat-delen i Fredrik till att handla om flyktingar och sånt, sjukt starkt och fint och sen "de jävlarna ska skjutas" perfekt! Hon avslutade med tyst nu och är du fortfarande arg, så fint. Är kär i hela bandet och alla låtar och var så rörd. Fint var också att syster viskade "Emma, det här är min favoritlåt!" på sista låten. Söt är hon.
 
Idag har jag superpåskhandlat (och köpt helt fel grejer så jag måste handla igen, blä) och superbekämpat ångest (ni trodde väl inte att den försvann?) för snart kommer Onna! Peppen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0