Let's make the most of the night like we're gonna die young

Jag ville ha en riktigt party-ig låt som rubrik och tänkte att den här passade eftersom jag, för en enda gångs skull, var äldst i sällskapet igår. Sjukaste i livet.
 
men igår efter bloggandet fikade vi och umgicks lite allmänt. Vi var rätt normala en stund, men flippade sen ur över uttrycket "det är viktigt..." sagt i en väldigt specifik ton. Det var lövly och vi borde spärras in. Vi pratade mer om legobitar och tillhörande röster och sånt. Så bra liv! Vi förfestade lite, sjöng, gitarrade och hade en bra tid innan vi tog oss mot Malmö.
 
Där mötte vi Paulina och Lukas, för vi skulle fira Paulina som fyllde arton! Vi åt på piccolo Mondo, vilket folk var nöjda med (*andas ut*). Servitören var sjukt trevlig och Linus blev bästis med honom, vilket är sjukt rimligt, och vi bestämde att det minsann skulle beställas bubbel till maten. Tror det var mitt fel. Jag tog det billigaste på menyn, men alla var nöjda. Jag berättade sagan om min värsta raggning genom tiderna, jag och Paulina bondade över glasblåsarns barn, skrattanfall hände, Linus var the master of pizzadelning och livet var bra.
 
Vi gick till en bar, som visade sig vara mer fancy än vi trodde, men där hände drinkar. Folk drack weird mojitos och jag drack en mycket god och dyr White russian. Vi fick inget bord, så vi fick sitta på barstolar precis vid köket...eld pågick. Så vi drack upp drinkarna och hamnade på hörnan istället. Där chockades Lukas av att rödvin inte är kallt och jag klagade på deras glas. Jag beställde Sveriges legit dyraste drink, jag och Paulina planerade inför framtida musikgrejer, linus och Lukas var ute och gick och spårade ur över kyrkor som tydligen var nåt med Kroatien (fan vet jag men Linus falsett-skratt är min favoritgrej), Paulina fick smaka olika sorters dryck och gillade typ allt, livet var festligt och chill samtidigt. Sen tog vi oss hem, spelade in en video till "livets hoppborg", åt chips och sov.
 
Idag bestämde vi oss för att äta kladdkaka till frukost. Så vi köpte en och bara njöt av livet. Sen spelade vi in lite låtar, sjöng ekorrlåtar med mycket pepp och sen åkte Linus basically. Nu ska jag snart åka iväg igen, livet alltså vad pågår.

Kommentarer
Postat av: Paulina

Det var en mycket fin kväll. Kroatiska republikens konsulat tror jag det för övrigt var...

2017-05-01 @ 16:42:51
URL: http://genomminblick.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0