#RoastaGbg17

hej hej det är april! Den fjärde, så jag ber om ursäkt för sämsta bloggandet. Men jag har varit borta, faktiskt, nemligen i Göteborg. Där är man ibland, tydligen. Jag var där för att studera us riksstyrelse och se hur de jobbade. För vet ni vad? Jag har kandiderat till att vara en av dem nästa år! Sjukaste i hela världen!
 
Hursomhelst åkte jag dit i fredags, på ett stökigt Öresundståg bland fulla skånska män. jag kom fram, träffade Linus och pratade en ganska lång stund innan alla andra dök upp. Vi spårvagnade och sånt, för att till slut hamna på en libanesisk restaurang. Denna blev lite smått legendarisk. Jag åt kyckling som var mycket god, men de flesta delade på smårätter och var hilarious. Persiljesalladens öde avhandlades och Claudio var väldigt engagerad av sina piroger, särskilt när han bara fick den halv. Det går ju inte! Vi gick till hotellet och jag och Linus hade ett kort kvällsmöte (som inte ledde till något) och drack cola och hade ett bra liv.
 
I lördags åt vi frukost och sånt, och sen var det möte! jag pitchade min stora idé (vilket var jätteläskigt) och den kommer hända, iiii! Vi åt larre till lunch (<3 peppen ändå) och Linus och palm hade terapi/polisförhör med Lukas. Det var dramatiskt och underhållande. Vi mötade mer och jag började vänja mig vid stämningen, så det funkade.
 
Efter en middag och sånt gick vi till västkansliet och hade fest. Det var mer disco än något annat, med töntmusik och lampor och skit, men det blev ok till slut. Vispen kom dit (hej till henne, hon läser tydligen fortfarande...förlåt för att jag dissade din längt <3), jag och Claudio bondade över spansk musik (och jordnötsringar från estrella, detta är en shoutout till Robert), Mathias flippade ur med rökmaskinen och i slutet dansade alla i en ring till I wanna know what love is. Det sista var fucking fantastiskt!
 
I söndags var folk trötta, men vi mötade och sånt. Under lunchen insåg jag att ingen gillade hashtags som skämtverktyg (alltså va?) och sen hade vi så livliga debatter att vi fick ha talarlista...utanför mötet. Bra jobbat ändå. Vi åkte sen hem och jag och Paulina hade bra tågsamtal om låtskrivande, människor, mående och allt möjligt annat. Igår var jag mest förkyld och trött, men idag är jag nog på banan igen. Jäää april, det är vår, halleluja!

Kommentarer
Postat av: Robert

Att identifiera jordnötsringstillverkare är en förbisedd talang. Var mycket länge sen jag åt jordnötsringar sist, så vet inte om jag, som 2001, kan hävda Estrellas överlägsenhet gentemot andra märken.

2017-04-05 @ 15:58:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0