damn, I wish I was a lesbian

Hej och hå nu ska jag fylla i en seriös lista om vänskap! Rubriken är från låten "my best friend" och var det mest vänskapiga jag kunde komma på...don't judge.

 

Hur är du som vän?

Jag är ärlig och säger gärna när vännen har fel, men blir också förbannad utav helvete när någon skadar min vän. Jag är dålig på presenter, men bra på att hålla kontakten och komma ihåg viktiga saker i vännens liv. Jag ger mycket kärlek, psykologar gärna loss och försöker vara spontan. Dessutom håller jag kvar vid vännen hårt som fan och slutar aldrig bry mig, även när det blir creepy.

 

Sämst som vän?

Tror listan menar vad jag gör som är sämst som vän? Min ångest kan ibland få mig att inte kunna umgås med vissa personer och då blir jag otrevlig och kall. Det är jag verkligen inte stolt över. Jag är väldigt känslig, särskilt för lögner, och det funkar inte alltid eftersom det inte alltid berör mig. Dessutom är jag, enligt mig själv, en ganska dålig värdinna. Min lite brutala framton kan också såra folk ibland, eftersom jag säger vad jag tänker utan att riktigt tänka efter först…

 

Vad stör sig mina vänner på med dig?

Vissa stör sig på hur osjälvständig jag är (fuck that though), vissa stör sig på mina blindismer och andra stör sig på hur jag pratar med en massa uttryck och svordomar och sånt. Det är nog det jag vet. Sen kanske att jag är så intensiv jämt?

 

Återkommande vänproblem?

Att vänner flyttar eller att vi glider ifrån varandra på något annat sätt. Eller snarare att de glider ifrån mig, för jag bryr mig som sagt for all of time. Ett annat problem jag har är att konstelationer går sönder så att jag nu bara har vänner som inte umkgås med varandra. Varje gång jag har haft ett gäng har det splittrats ganska fort.

 

Typiskt för dig som vän?

Jag är den som hör av mig och vill ses, alltid vill ta ett glas till (och inte gå hem någonsin), alltid har ett nytt weird ångestproblem och utbrister dramatiska saker hela tiden. Jag ställer kanske inte alltid följdfrågor men som sagt kommer jag ihåg vilka alla dina vänner och släktingar är, for all of time.

 

När blir du sur?

När folk slösar min tid. När de inte säger när vi ska ses eller kommer för sent utan att berätta det eller ställer in med kort varsel. Samt när folk ljuger. Fuck det. Är dock obehagligt bra på att förlåta. Blir nästan aldrig arg på lång sikt även när jag vill bli det.

 

Tråkigast med dina vänner?

Det här låter lite konstigt, men att ingen av dem är så nära mig som jag vill. Eller alltså. Många av mina vänner är bra som vänner men inte som bästisar, typ? Har aldrig haft en person att umgås med hela tiden, kunna umgås med utan att det är en grej, that kind of thing. Så jag menar väl att jag inte umgås tillräckligt ofta med någon.

 

Önskeegenskap som vän?

Initiativrik, ärlig och förstående. Någon som lyssnar och pratar lika bra och som får iväg mig på grejer.

 

Värsta sortens vän?

En som skiter i att höra av sig eller träffas för att bara vara otrevlig hela tiden. Också backstabers och folk som utnytjar en. Blärk.

 

Bästa sortens vän?

Vad det upprepas här. Som sagt en ärlig och förstående människa som gillar att göra olika kul grejer. Typ.

 

Gemensama drag för dina närmsta vänner?

Wow…ingen aning. Att de står ut med mig, I guess?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0