solfångerskan på nya äventyr

Hej från min bästa bloggplats, balkongen!
Här händer det grejer ska ni veta. Eller ja just nu händer sol och att Linus är på väg. Snart kommer han in och jag lär bli livrädd pga har hörlurar på mig. Men hur som helst, igår var jag hos psykologen och vi hade bästa samtalet of all time! jag rantade loss över stress, att jag känner mig som en lågstadiemamma ("det finns så många lappar som jag måste lägga ner i olika skolväskor! Men så finns de inte!"), att vi måste sluta självrecensera på olika sätt och att jag är Sveriges mest understimulerade människa. Psykologen var drottning och sa bra saker och var bäst.
 
På kvällen kom Anna N hit (nu är det dags för höst och fler annor!) och vi hade en riktig unna-kväll. Vi drack bubbel på balkongen och åt chips till middag och kunde inte formulera oss. Citat från henne:
"Nu tömmar jag flaskan. Flaksna...är tom."
"De är bra. Nä de är jättedåliga!"
Disosiativ much? Det började regna och vi blev superblöta så vi fick gå in, men det gjorde inget. En mysig kväll där mycket prat pågick men ingen vet om vad.
 
Idag lunchade jag med Vera. Ja, jag vet, socialt odjur osv. Vi hängde på barista där Vera kände personalen och sen solade vi lite i stadsparken. Vi pratade om sexuella preferenser, trappor och det vanliga manshatet. Jag är så härlig eller hur? ...nä. Men livet är härligt, jag har nästan ingen ångest och Josef spatserar runt mina fötter i godan ro. Så ska det va.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0