the doctor's told me that my body won't hold me, my lungs are turning black

been lucky strike's fool since I was at school and there ain't no turning back. En av de finaste låtarna i hela världen, riding to new york. Men jag hostar som en jävla demon och det var därför jag tänkte på upfuckade lungor. De här rubrikerna är sjukt långsökta.
 
Nu är vi i Podgoricaaa! Woho! Det är alltså huvudstaden och det är viktigt att vara här för jag har tjatat om det sen jag var tolv no joke. Det är...en jättetråkig stad samt 40 grader hela tiden så vi kan inte riktigt röra oss. Men igår var sista dagen i budva och den var mycket bra. Jag, Syster och Benjamin hängde på stranden och uppfann kortspel (ett blev jättetråkigt, ett blev mycket bra), drack drinkar (min hade bananlikör och rom och kokos och grejer i sig, älsk), deeptalkade om vänner, sjöng egenskrivna snapsvisor och lekte boll-lekar i vattnet där jag mest var stolpe. På kvällen åt jag en jättegod kycklingpasta och sen tog vi en drink vid havet. Då hände detta:
Syster: Mina skor luktar hav!
mamma: Är det inte svett då?
Syster: Kanske. Men det är något som luktar hav! Det kanske är havet?
Ja, syster lilla, kanske...
 
Idag åkte vi hit och vi bor nu i en lägenhet. Vi har spelat spel hela eftermiddagen (jag suger på spel så ni vet) och på kvällen gick vi genom supervärmen och åt middag. Vi drack en läskig snaps och jag klarade bara av tre små sips, men sen beställde jag cola och vin och kände mig dekadent. Jag är så trött att jag fryser och känner mig febrig, men det får väl vara så. Har dessutom ryggont, tå-ont och hosta som sagt. Woho! Men vi chillar på här och vi får se hur vi transporterar oss omkring imorgon...hmmm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0