aldrig varit längre norrut än till gävle det är fan inget att skryta om

men nu har jag varit det! Jag till och med är det, för jag är i Umeå allesammans! Högt upp i Sveriges mörka norra del. OBS inte så mycket mörkare om vi nu ska va såna.
 
Jag åkte hit igår. Cia körde mig till Sturup (<3) och där mötte jag Lilla. Vi begav oss mot Umeå och på planen försökte vi prata, misslyckades med att prata, fick ont i örat (bara jag och alltså usch vilken dålig Flashback det var), hängde på varandra och peppade inför framtida peppigheter. När vi väl kom fram träffade vi resten av gänget och åt max-middag (det hade vi också peppat hur mycket som helst). Då satt jag med norr-gänget och Mathias ville att alla skulle äta smält ost-dipp (och doppa morötter i den...nej) men annars var livet helt okej. Vi gick till hotellet och jag chillade, sa jättekorkade saker (jag glömde att Linus hade varit i Helsingborg...det var liksom...en grej...) och sov.
 
Idag vaknade jag och frukost hände. Hotellfrukost är en bra grej for the record. Sen har vi haft sammanträde hela dagen och under det har jag bland annat utsetts till Jesus arga syster, glömt att jag är vice ordförande (ja, detta hände...) och blivit väldigt upprörd över Finland. Vi lärde oss att om något känns bra i Peters mage är det bra (just det, hej Osby-gänget, både peter och lukas är här. Det är jag som är dålig på läsförståelse.) och jag fick ett ångestpåslag of doom på subway så allt är som det ska. Vi skulle ha fått lax på middag, men det fick vi itne (trauma! alltså på riktigt!), men jag fick Pringles och plopp av Linus nu så jag svälter ej ihjäl. Ikväll har vi suttit vid brasan och pratat om allt från Florence (artisten, ej staden) till anime till vad fan det är som händer i oss egentligen. Till slut var bara jag och Lilla kvar och jag försökte trycka ut hennes svarta känslor ur hennes huvud. Jag vet inte hur jag tänkte där, ville nog mest få henne att skratta. Det funkade. men nu ska jag dricka upp min cola och sen gå och lägga mig. God natt, ses i Lund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0