I hear drums...familiar drums

nu ska jag äntligen blogga om min helg! Det kanske inte känns länge sen för er, men för mig gör det det, för det har fan gått ett år i mitt liv. Om jag missar något: förlåt, jag ska göra mitt bästa!

 

I fredags efter bloggandet åkte jag klart tåg, vilade hemma och sen åkte jag och ursula the synth till malmö. Där mötte jag Lilla och försökte lugna ner henne på alla sätt som gick, samtidigt som jag ville slå sönder någon av stress. Inte en bra kombination. Men skit i det, för vi skulle fira Lillas skiiivaaaa! Folk började droppa in och jag åt en Lovely hamburgare och sen började konserten. Hela bandet var Amazing (trots ungefär världens sämsta trumset) och jag var med och sjöng painted by numbers och flickan vid dörren. Vi var inte tonsäkra för fem öre i våra stämmor (nackdel med att inte höra sig själv), men det var kul! Bästa encoret hände, jag och Marie stämmade från publiken och sista låten (återfinns i rubriken) var fan the shit, som vanligt. Efter giget hängde jag med diverse blinningar, fick vin av mina föräldrar och min nya mamma (aka Lillas nästan-mamma, vägrar säga styvmamma eller annat liknande ord) och skrattade väldigt mycket. Mamma och Marie hittade tillbaka till varandra ("jaså, mamma har hittat sin surrogat-dotter" /pappa) och roligast hade de åt mig och pappa:

-När kommer farmor?

-Annandagen, tror jag.

-till?

-Oss.

Jag försökte ju ta reda på hur länge hon skulle stanna, men...det andra funkar ju också. Jag och Annoushka hade några sång-moments mitt i alltihop och jag fick en ny halvsyster, som i Lillas faktiska syster, och eftersom lilla (det är så svårt att hålla mig konsekvent med hennes namn, för ibland heter hon lilla och ibland Paulina! det här är så komplicerat!) och jag är systrar blir ju vi det också. När jag hade förklarat detta kom systern i fråga upp bakom mig och sa "eftersom jag är din syster får jag rätta till ditt bh-band!" Sara hade varit stolt.

 

Vi (jag, Lilla, Karl, marie och Blobbas (lukas heter han om man är en tönt)) gick till azalee och drack drinkar (Blobbas köpte White russian, tog en klunk och ropade "det är ju mjölk!" bless his heart) och lyssnade på karaoke. Vi pratade, skrattade, firade och sen...tog kvällen en jävligt märklig vändning. Jag vet inte om det var ljudnivån, stressen eller nåt helt annat, men plötsligt fick jag en enorm ångestatack. Plötsligt kunde jag inte andas och tårar strömmade i ansiktet och detta trots att jag satt mitt i en bar. Hur fan hände det, liksom? Något av det läskigaste jag varit med om. Lyckligtvis tog vi oss hem kort därefter, till Lilla that is, och där slocknade jag efter ungefär två sekunder.

 

Igår var kanske den längsta dagen i hela mitt liv. Jag började den med att vakna med massiv huvudvärk och bakfylla, men efter lite frukost och en ipren lugnade det ner sig. Då låg vi (lilla, jag och blobbas, vilket kommer vara "vi" resten av dagen) låg i hennes säng och skrattade, roastade alla ("det hade varit en bättre kväll om han dog" /Lilla) och jag drog följande roliga skämt:

-Vad kallas det när fåglar är aktiva i föreningar?

-Ankagemang!

Jag är mycket stolt över detta! Vi spelade lite och sen åkte vi, med Lillas pappa, till café knus. Det är deras stammis-Place och det ska byta ägare snart, så de ville passa på. I bilen var pappan ytterst rimlig:

"Men blinka för helvete och...blinka inte menar jag!"

Om du säger det så. På caféet åt jag pannkakor med sylt och grädde och drack te ur en fin mugg, så livet var Amazing. Fast det blev bättre, för vi kom på att ursula faktiskt låg i bilen och att vi därför kunde ha en liten spontanspelning där! Och det hade vi! Vi sjöng bådas låtar och det var hur mysigt som helst. Älskar vårt spelande mer än allt, det är fan det bästa med i år! Förutom möjligtvis josef. Var är han ens? Ingen vet.

 

Efter lite tid och mycket sjungande på rubriklåten fast med exakt all annan text som fanns (vi har aldrig varit så jobbiga...) åkte vi hem till mig och där åt vi ceasarsallad och lyssnade på musik. Sen öppnades fir-bubbel och vi hade världens mysigaste kväll. Vi sjöng med lite hela tiden och höjdpunkten var när jag och Lilla turades om med oktaverna på counting stars. Vi pratade bl-språket konstant hela kvällen, turades om att ha dramatiska känslor och blandade likörer till olika starka "groggar" (så kan man väl inte säga?). Det var en jättefin dag och kväll och helg!

 

Idag är det enda som har hänt att min nya spis gick sönder. Så...från att ha haft en ny gratis spis får jag nu köpa en ny för 4000 kronor. Fuck off, livet. Men snart ska jag få äta korv stroganoff och det är ju livet ändå, så det ordnar sig...kanske.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0