I write about my life and then i sing and now I'm singing to you

Hej ni!
Det borde ju vara en märklig rubrik nu, eftersom jag hängt med Linus, men jag kände mer för den här. Tycker på något konstigt sätt att den sammanfattar ganska mycket, både som ord och som del i en låt. Min hjärna funkar märkligt.
 
Men vi hade en kul kväll igår! Vi drack bubbel för att fira bra saker och lyssnade på "snäll musik". Vi pratade om huruvida det finns kylskåp i himlen och Linus sa att himlen/paradiset bestod av "moln, får och honung". Det lät ju bara obehagligt! Sen åt vi lax och pommes, eller "larre och pommar" som vi sa på en väldigt fake stockholmska. Linus kommenterade min dialekt med "du skriker medis!" vilket såklart fick oss att undra hur det skulle bli om man skrek "medis!" lite hela tiden. Vi sjöng opera, blandade äckeldrinkar och blev mer och mer pepp på livet.
 
Sen begav vi oss ut. Vår första anhalt var shotluckan, där vi träffade stans bästa bartender! Han var jättetrevlig och shotsen var såklart jättegoda. Vi älskar det stället ok. Sen gick vi till ariman och stod jättelänge i kö, för att Linus inte såg att de framför oss inte stod i kö alls. Vi är så himla bra. Sen gick de och lämnade sina öl, så vi smakade på dem. Rimligt tyckte vi!
 
När vi suttit där ett tag och pratat om läskiga ord, vår vänskap och annat bestämde Linus att vi skulle ringa Paulina. jag och hon försökte ha ett samtal om olika saker, men Linus ryckte hela tiden till sig telefonen för att fråga om hon kunde lära honom Pythagoras sats. Det kunde hon inte. Till slut sa jag åt Linus att gå och köpa vin till mig så jag kunde få prata klart! Så jag och Paulina pratade om hennes fölsedag och lite annat, bland annat försökte jag förklara vad en "luftsängmoj" är. Linus kom tillbaka med världens bästa beställning: jag sa till honom att han bara fick beställa vatten till sig själv, men han var sugen på nåt med grädde, så han fick vatten med grädde! Det var faktiskt jättegott! Bartendern undrade, men sa att han fick det om han pussade henne på kinden. lite märkligt i hennes position, men ganska härligt ändå!
 
Sen gick vi till botulfs för att avsluta kvällen där. Det regnade, men vi var lite olika snabba med att märka när det började och slutade. Förvirrande. Så där satt vi också och pratade och var sjukt förvirrande. just det! jag skulle ju blogga om lätt-ål. Linus trodde att det stod så, men det var ju lättöl. Han blev besviken. Hursomhelst...sen åkte vi hem och var lite kaos men jag sov mest.
 
Idag...är ganska sämst. Linus mådde jättedåligt, jag började också göra det (fast på ett annat sätt) och allt var bara emot mig! Men nu hopps jag att den styr upp sig, den här dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0