He used to search her face as though she knew the truth...

Blablabla cambodiaaaa! Och andra låtar ni borde kunna. Borde.
 
Hej och hå jag fyller år! Gratta mig! Eller låt bli. Jag åkter just nu tåg mot Stockholm (shit vad lång tid det tar) och ska blogga supersnabbt om igår kväll. Då firade vi fölsedag med familjen, mormor och selenerna! Det var varmt och bra och vi drack bubbel ute. Och vi fick presanger! Jag fick matskål och låda till bebbekatten samt te. Så nöjd!
 
Efter presangerna spelade vi mölki (som jag nämnt tidigare). Det var jättekul och jag var värdelös på det, men det var många andra också så det gjorde inget. Sen åt vi lax (<3) med äppelsallad (<3) och pratade om olika boenden och vad dtet innebär att vara "sinnesstörd". Det är jag, kom jag fram till. Vi åt prinsesstårta, pratade och hade en trevlig kväll under värmelamporna på altanen. Sjukt att de har såna himma.
 
Idag åt vi fölsefrukost och fick föräldrarpresanger (ett täcke, en fin låda mm). Sen såg jag piloten av Nashville med syster (om jag är hooked: ja) och nu sitter jag här och tågar. Mår lite illa och ska ringa Paulina som sitter i en annan vagn för vi har viktiga saker att prata om faktiskt. Hejdå ses på måndag eller söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0