She told me more about me than I knew myself

Blue: Skrev jag det eller är det du som känner ordvitsens kraft? Ingen vet för jag orkar inte kolla...
 
Jag mår skit och måste upp om ca inga timmar vilekt får mig att vilja börja gråta men jag kan ju för fan inte lämna landet obloggad. Så here goes:
 
I onsdags kväll hängde jag med mina föräldrar, ia och Jonne. Vi drack blått vin (!), åt lax och pratade om diverse grejer till exempel låten i rubriken och annat. "annat" är mitt mesta ämne att prata om. Vi spelade mölki aka sifferkubb och jag slog ner en pinne! detta har aldrig hänt och kommer aldrig hända igen förmodligen. Det var varmt och livet var faktiskt bra.
 
Igår var en jävligt fullspäckad dag. speckad? fan vet jag. Jag, mamma och pappa åkte på utflykt till tomatens hus (igen) och promenerade och åt tomatsallad. Det var jättegott och det var mozzarella i den och det behövde jag. Efter två sekunder hemma fikade jag med filippa. Jag skulle ha skrivit, men istället pratade vi engelska för att hon pluggar det nu och vill öva. Vi pratade om killar som inte ber om ursäkt, självhat och annat muntert innan vi virrade runt på stationen och mötte Saga.
 
Vi (inte Filippa då) skulle laga mat, men valde istället att äta på vespa. Vi drack såklart bubbel, njöt av maten och fick ihop logistik för att komma hem (det var svårt). Vi kom hem, Josef fick äntligen middag (förlåt min älsklingskatt jag saaaknar dig) och damhänget kunde börja. Vin, drinkar, bhips och massa musik hände. Vi blev sentimentala, Saga skaffade twitter (!), vår lista växte (igår la vi till allt från silvana imam till kesha) och damhänget var exemplariskt som vanligt. Idag sov jag till halv två, kattgosade, hade ångest, packade, åkte him, lämnade josef hos mormor (mitt hjärta skriker av detta no joke) och nu är jag himma och måste sova för en timme sen god natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0