Det kanske var Ragnar...

Hej ni!
Nu är det midsommarafton, om ni inte visste eller så. Förmodligen vet ni inte det om ni läser det senare, så. Det är det. Jag tänkte berätta om min gårdag och dagsdag, så ni vet vad ni kan vänta er:
Igår började med världens sämsta morgon. Vaknade tio minuter innan bussen gick, hastade ut, hann, insåg att jag glömt datorn, fick gå hem igen och ta nästa buss. Jää. Men jag kom fram och hade skrivfika med Filippa. Jag fick ihop lite trams och vi pratade lite och allt var chill liv. Jag kom hem, gjorde ingenting i några timmar och sen träffade jag mina föräldrar. Vi åt middag, försökte kolla på kakel och drack legit champagne. Jag fick prova att öppna flaskan och det var svårt delux, men jag klarade det! Sen gick jag och mamma in och såg Music and lyrics. Bästa filmen! Så otroligt mysig och musikig och romcomig. Älsk. (Varför finns det inte en drink med rom som heter romcom?) Vi åt jättegod choklad ("det är en explosion av känslor i smakerna!" /mamma), sjöng lite Josef (bästa musikaaalen) och hade en bra kväll. Min mamma är bäst om ni undrar.
 
Och vet ni vad? Idag fyller min mamma år! Woho! Vi firade henne med frukost på grand imorse. Vi fick träffa Amandas nya pojkvän (spännande) och åt så mycket vi orkade. Vi försökte lista ut vilka mormor skulle fira midsommar var och då framför allt vem Ragnar var och vad hans fru hette. Syster letade och vi gissade och hon kom plötsligt på det: Karin, var det visst. Sen blev Ragnar en legend. Vi försökte också räkna ut vad "spelet med pinnar med siffror" var, som hon pratade om. Mölki, hette det visst. ...Ok, then. Men det var mysigt och familjigt och det är ju midsommar så allt är bra! Och nu är jag finklädd, trots att jag bara ska träffa blinda ikväll. Det gillar jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0