I'm in love with your brother

Shass: Haha, det tänkte jag inte på! Sven-havers unite!
 
Jag är inte kär i din bror (eller?), men jag hörde den låten igår och har haft den på hjärnan sen dess. Bästa låten ju! Men nu ska jag berätta om min gårdag, som var väldigt intensiv. Jag missade två bussar (!) men till slut mötte jag upp Anna N för skrivfika på biblioteket. Vi fikade väl mer än vi skrev, men ändå. Vi pratade om saker som är äckliga, saker köttätare gör (jag skällde ut dem mycket, kändes rimligt), funkofobi och annat märkligt innan vi faktiskt fick lite skrivande gjort. Jag skrev om tacos, självmord och Greveholm. Mysigt ändå.
 
Sen åkte jag till emporia och fortsatte skrivpassat på espresso house med Greta-Stina, Lisa, Ewa, Anna H och senare Anna N. Där drack jag en god varm choklad och skrev jättemycket som mest blev skit. Sen inleddes dagens viktigaste etapp, för vi skulle gå till sky bar! Där beställde vi drinkar och jag sjöng duett med en bartender i ett par sekunder. Drömigt. Vi pratade, glömde att titta på utsikten och upptäckte sen att alla inte kunde äta där, så vi var tvungna att gå därifrån. Jag och lisa bondade över gammal latinpop och att vin var prioriterat, och sen gick vi vidare till vapiano. Där åt vi mat (jag fick feeel pizza, men till slut fick jag en maragrita #vegoemma17 #skoja) och jag, Ewa, Lisa och Camilla (som dök upp helt plötsligt) jämförde handledningserfarenheter. Jag dissade glasen och pallarna där, men pizzan var jättegod.
 
Vi avslutade var barrunda i Hyllie (bästa ändå) med vin på quality hotel. Där ratade vi om klassresor (alltså inte såna i bussar utan de andra) och halvlåg i soffor. Vinet var jättegott och jag hade bara liite ångest, win! Vi tog oss hem, hade tur med bussarna (at last) och sen somnade jag, basically. Nu ska jag såklart springa till bussen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0