Kan du skicka salladen?

hej och välkomna till veckans första balkongbloggning!
Igår var en fantastisk dag. Jag började (efter sovning och chillande) med att fika med Filippa. Vi satt på arimans uteservering och jag åt nutellapaj (nutellapaj!) och pratade. Så mysigt och soligt, dock blåsigt men ändå. Vi gick sen för att titta på glas (men sa jag perfekt eller? Nä jag sa fantastisk men ni fattar) på olika secondhand-affärer. Vi tittade på kantiga glasfötter, olika kupor och en massa annat, och framför allt ett katt-snapsglas! Foten var en katt! om jag köpte det? Tyvärr inte. Om jag ångrar mig? Eh, ja. Vi var i ett flow och jag provade en massa kläder på cubus, som hade rea. Det enda som var snyggt var världens bästa röda kjol, men som tyvärr var heeelt omöjlig att ta på sig. Jag fattar fortfarande inte vad den var bra för.
 
Efter lite mellanlandning åkte jag in till stan igen, för att äta middag med min familj. Vi åt persiskt och det var spännande men gott! Syster drack en märklig yoghurt-dricka (som inte alls var god), Benjamin mådde plötsligt jätteilla och fick åka hem, mamma fick ett superskrattanfall åt rubriken (hur kul var ens det), maten var god och servitrisen var jättetrevlig. Vi var inte nöjda där, så vi gick till Hercules och drack vin. Där pratade vi om olika serier och allt möjligt och jag fick dåligt vin, vilket var en upplevelse i sig. Vi hade en härlig tid, fast till slut fick vi bara skrika.
 
Vi gick till tugg (två barrundor i rad, what) och där drack folk milkshake, men jag var inte sugen på det så jag drack rom & cola. Fast de gav mig bara ett glas med rom och en burk cola bredvid. Så märkligt! Där pratade vi om en och ett (och hur svårt det är för vissa, typ pappa) och allt möjligt annat, jag vet väl inte vad. Sen åkte vi hem, jag halkade (och ramlade på marken, hur är det ens möjligt Emma) och sen sov jag basically. Idag har inte mycket hänt, men snart kommer Paulina!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0